Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwka 36

mojemu psu leci ropa z ucha

Polecane posty

Gość iwka 36

od rana moja sunia była jakaś nieswoja, nie chciała jeść, myślałam,że jest zmęczona bo balandze sylwestrowej w domu, ale niedawno zorientowałam się, że leci jej ropa z ucha, znacie jakiś domowy sposób na ulżenie suni?

MOże pies ma zapalenie ucha? Zmierz mu temperaturę i nie wychodź z nim na zbyt długie spacery, a jutro so weterynarza.

Gość iwka 36
byc może, myślałam,że mogę psu ulzyć domowym sposobem.

Gość mozna uspic
:classic_cool:

Gość iwka 36
super rada!

Gość xxxxxxxx@@@@@@@@@@@1111
wyczyść ucho delikatnie wacikiem lub patyczkami do uszu możesz przemyć rumiankiem ale delikatnie żeby nie dostał się płyn do ucha tylko przetrzec jak wyczyscisz najpewniej to zapalenie ucha mam spaniela i czesto ma dobrze by bylo podjechac do jakies apteki co ma dyzur po krople do uszu takie dla ludzie w większości są na recepte ale jak poprosisz ze dla psa to powinni ci sprzedac

Na ropę bez wątpienia pomoże rumianek. Przemyj delikatnie (tylko nie nalej do ucha psu) najlepiej zmoczonym wacikiem - musisz być ostrożna, bo psa może zaboleć i odskoczy albo chwyci Cię za rękę. Kilka razy dziennie przemywaj dokladnie jak do poniedzialku się nie wygoi to idź do weterynarza a jak będzie tego więcej albo co gorsza pojawi się krew to zadzwoń jutro do weta i się umów na wizytę od razu.

Gość iwka 36
Oliwia, dzięki znów za rady, ale zbieg okoliczności , zagladała na gg, ale ćiebie nie było,to ja od tej nadpobudliwej Miśki.

:D a ja mam gadu wylączone bo dopiero co wrócilam do domu niedawno :P