Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ionaskol90

Związek młodego mężczyzny z dojrzałą kobietą

Polecane posty

Gość ionaskol90

Najpierw opiszę jak wygląda sytuacja - poznałem trzy dni temu uroczą, dojrzałą kobietę, w wieku nieco ponad 40 lat. Ja mam 20. Dostałem od niej numer, zadzwoniłem następnego dnia i ustaliliśmy, że się zdzwonimy za jakiś tydzień żeby gdzieś wyskoczyć. Ogólnie preferuję dojrzałe kobiety, mimo iż nie byłem jeszcze z żadną w związku, ale niestety nie mam zbyt wielkiego doświadczenia nawet z rówieśniczkami. Mówiąc prościej nie wiem jak się zachować - kiedy dojdzie do spotkania pocałować ją w policzek na powitanie? Kupić jej kwiaty na pierwszą randkę? Spacerując użyczyć przedramienia czy ją objąć? Proszę was o wszelkie rady, gdyż nie znam nawet podstaw... Do tego dochodzi kolejny problem - nie mam obecnie pieniędzy, więc nie jestem w stanie zabrać jej do kina czy na kolację. Nie wiem jak szybko się to zmieni. Oprócz spaceru po parku nic nie przychodzi mi do głowy. Niestety nie mam też samochodu. Jako dojrzała i doświadczona kobieta za pewne jest spragniona dobrego seksu, który na szczęście jestem w stanie jej zaoferować. Tutaj pojawia się kolejne moje pytanie - cierpliwie czekać na gest przyzwolenia z jej strony, czy wykonać w odpowiednim momencie krok na przód? Nie chcę niczego przyspieszać, ale też nie chcę niczego hamować. Seks to ważny element w związku, a dojrzałe kobiety doskonale wiedzą czego chcą. Może teraz nieco o jej naturze - ma blond włosy i jest zdecydowanie romantyczką. Przy naszym pierwszym spotkaniu, marzyła na głos o wylegiwaniu się w słońcu nad morzem, następnego dnia również napomnkęła ten wątek i wyczułem w jej tonie sugestię. Mam wobec niej poważne plany i z rozkoszą spełnię wszystkie jej fantazje, jednak najpierw musimy się do siebie zbliżyć. Okazuje zainteresowanie moją osobą i praktycznie wystarczy że niczego nie zepsuję, co jednak nie jest dla mnie takie proste. Proszę was o porady jak mam postępować. Z góry bardzo dziękuję.

Gość a nie lepsza
by była młodsza kobieta?

Ale na jakiegoś drinka, to powinieneś ją zaprosić, zanim ona zaprosi Cię do siebie. Nawt na kupienie butelki musującego wina, żeby pojechać do niej powinieneś mieć kasę.

Gość yeti78
co za kretyn pisze że mlodsza jest lepsza?! GÓWNO PRAWDA!!! kobiety 30-45lat wiedzą co chcą są najbardziej seksowne i wógole sa super

Gość termans23
ja mam 23 lata a moja żona 37 i naz związek jest przepiękny co pół roku jeździmy na wakację w grudniu 2010 byliśmy w egipcie był bardzo romantycznie...

Gość kobiety w
wieku 37-44 mają w sobie to coś...

yeti78 co za kretyn pisze że mlodsza jest lepsza?! GÓWNO PRAWDA!!! kobiety 30-45lat wiedzą co chcą są najbardziej seksowne i wógole sa super Jesteś kretynem :O Stare tyle samo wiedzą, co młode, tylko są stare. Mam 39 lat i wyruchałem setki młodych i starych. Młode, zdecydowanie są lepsze. I ciaśniejsze :P

Gość haniball lekterr
o matko, tylko do seksu się nadajesz, z dojrzałą babką chcesz w zimę po parku spacerować? czuję, że ona szybko znajdzie wam jakąś chatę i pójdziecie w tango

Gość grubsonget87
a nie prawda że młode lepsze! teraz ci powiem jak jest! mlode są pojebane nie wiedzą czego chcą! nie maja dupy ani cycków! ryje wymalowane aż z nich cieknie! nie wiedza czego chcą! do ruchania to jeszcze jeszcze ale do wzięcia za żone zdecydowanie kobiety 30-40lat!

mam 32 lata i spotykam sie z 25 latkiem. roznica nie jest tak duza jak w przypadku autora,ale jednak jest spora,szczegolnie,ze ja mam corke i tzw przeszlosc a on jest tylko chlopcem. zdecydowanie ona przejmie inicjatywe i bedzie stawiac bardzo proste warunki waszych spotkan itd. jednak zawsze musisz miec chocby na te kino itp inaczej ja oziebisz...

Gość bardzo ważne
na starej piczy młody chuj się ćwiczy

Gość dojrzałe
kobiet to kobiety po 30 czyli mężczyźni powinni brać ślub z kobietami min30lat a 18-29 zostawić staruszkom niech sie nacieszą

Gość fsag14314
potwierdzam 40 lat idealny wiek kobiecy: seksowna, idealne kształty,wie czego chce

40 lat, to już babcia osiołki. Jej 20 letnia córka sama może zostać matką. 40 latka, ma już porozszerzane pory, zmienione kształty i nie ma tak jędrnej ładnej skóry.

czesto tak jest ale czasem kobieta wyglada coraz lepiej z wiekiem. co nie zmienia faktu,ze ma mniej lat przed soba..moze 5 moze 10... i zacznie wygladac staro

Gość według mnie to
kobiety w wieku 18-22 to nie nadają się do niczego ale tak 23-34 to są super laski.

Gość linda423562
no właśnie wytłumaczcie mi dlaczego faceci wolą starsze kobiety?!

no wola,ale pod warunkiem ,ze sa bardzo zadbane oczywiscie. dlaczego? bo nie trzeba sie tyle tlumaczyc,bo nie strzelaja fochow o byle co,bo maja piekniejsze ciala,znowu pod warunkiem ze zadbane i jedrne,bo sa lepsze w lozku,w rozmowie i wlasciwie we wszystkim 20 stki sa zwykle zbyt chude,czesto maja brzydka cere,w lozku sa kiepskie/wstydliwe/dzikie,zakochuja sie od razu,lub graja w jakies durne gierki,no i przede wszystkim seks z taka praktycznie musi oznaczac slub w scenariuszu na przyszlosc

Gość ionaskol90
no stało się poszliśmy do łóżka no wiecie na co no i ją zapłodniłem no i teraz musimy wziąć ślub jak najszybciej! ale co ja powiem rodzicom! oni chyba nie zaakceptuja tego związku! POMOCY!!!!!!!

Gość cudowny..
ZWIAZEK Z 40 LETNIA KOBIETĄ TO NEKROFILIA

Gość indyorek
no to ześ se stary narobił kłopotów ale sam w to wlazłeś to sam sie z tym uporaj! a twoi rodzice pewnie będą najpierw dokuczać ws tego związku ale po jakims czasie powinni odpuścić i powinno byc wszystko pięknie.

Gość cudowny..
I POWINIEN BYC KARALNY

Gość indyorek
huja nie karalny!!!!!!!!! cytuje słowa agais "20 stki sa zwykle zbyt chude,czesto maja brzydka cere,w lozku sa kiepskie/wstydliwe/dzikie,zakoch*ja sie od razu,lub graja w jakies durne gierki,no i przede wszystkim seks z taka praktycznie musi oznaczac slub w scenariuszu na przyszlosc" to jest prawda o mlodych kobietach!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc faceci biorą sie za dojrzałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość św. slowa indyoreka
sam mam żonę o 14lat starszą ja mam 27 ona 41, mamy trójkę dzieci żyje sie nam wspaniale bardzo ją kocham i nigdy od niej nie odejdę.

Gość kobieta 40 letnia.
juz jest stara kto tego nie widzi to znaczy ze nie widzial nigdy nago mlodej normalnej kobiety........poza tym ona za lat 10 bedzie miala 50a ty ile ? to nie prawda ze mlode sa gorsze od starych kobiet a takie glupoty wypisuja tylko stare baby ktore widza ze to juz koniec i nic nie zlowią

Gość TO JEST PRAWDA !!!
"20 stki sa zwykle zbyt chude,czesto maja brzydka cere,w lozku sa kiepskie/wstydliwe/dzikie,zakoch*ja sie od razu,lub graja w jakies durne gierki,no i przede wszystkim seks z taka praktycznie musi oznaczac slub w scenariuszu na przyszlosc"

Gość jacuś.
obrzydliwa jest taka wielka obwisla wagina bleeeee

Gość niema to jak mloda pachnąca
mlodoscia piczka