Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ionaskol90

Związek młodego mężczyzny z dojrzałą kobietą

Polecane posty

Gość dysiliant
ale z was są debile! może i macie rację ze młode maja lepsze cipki ale reszta jest zjebana! tak samo jak u murzyna duży kutas i reszta do dupy!

Gość niema to jak mloda pachnąca
co ty chrzanisz baby stare sa po prostu stare a mlode są fajne

Gość Puffff89
Chłopaki lubia sobie eksperymentowac to z młodszą, to ze starszą. Ostatnio mój kolega opowiadał, że poznał taka 40stkę i chyba się z nią spotka, bo ona jest na niego taka napalona. On sam zresztą nie lepszy, tak się podjarał, że szok.

Gość 1979 Grzechu
Starsza jest dobra jak nie rodzila i ma jeszcze ciasna cipe, wielorodki odpadaja.

Gość martynia z poznania
Cezarze jesteś niepoprawny:P a ja kocham młode ciało mrrrrrrrrrrr autorze niczym się nie przejmuj,korzystaj ;)

Gość stare dobrze daja
.

a ja sypiam z 25 latkiem,ktory szepcze mi do ucha jaka moja cipka jest ciasna :P a juz rodzilam :P i wiem,ze mowi prawde bo zwykle mowi to pod koniec kochania :) i wiem,ze mam ciasna,bo zanim mialam dziecko bylam wrecz zbyt ciasna,bolalo mnie podczas seksu. hmmmmmmmmmmmmm wczoraj bylo bosko. moj chlopczyk przyszedl w zajebistej czapce z daszkiem :D uwielbiam go

Gość superrrr!!!
niech mlode pierdolone suki czytaja że 3\4 męzczyzn woli dojrzałe kobiety to może sie wezma za siebie!

Gość blondynkowa o
A ja mam 33 lata,uwielbiam młodszych,jestem z młodszym,kocham go kochać i w tyłku mam cały świat:)

Gość 21-letnia smutna
no dobrze a co będzie z jak z 15 lat my 20-stki będziemy mieć 35lat a wasze cudowne kochanki będą miały 50-tkę?? Co wtedy?? Zostawicie je?

Gość te, bimbał, ty stary
chuju! Wyśmiewasz się z dojrzałych kobiet, zapominając, że sam już jesteś starym ramolem, którego fiut reaguje jedynie na przyciąganie ziemskie, bo w tym wieku faceci niestety, ale mocni są już tylko w gębie i w przechwałkach, typu;-"Miałem kilkaset bab":o....Erotomanom-gawędziarzom, przesiadującym od świtu, do nocy na kobiecym forum już dziękujemy!:P

Gość isa1964
20 lat to strasznie dużo ! n numerek owszem nada sie na życie odpada

Gość agais ile masz lat
?

Gość olvvvina
kochani tak sie wymienacie pogladami,to zajrzyjcie sobie do magazynu fajf,w sumie własnie idealnie dobrany dla kobiet po 50tce,i dowiecie sie wiecej ,a nie tak bedziecie sie madrzyc.To sa kobiety,które maja inne potrzeby.

mam 33 lata i zajebista cipke,za kazdym razem gdy moje kochanie we mnie wchodzi jest tak ciasno,ze musi wpychac do konca jest rozowiutka i ciasna robilam sobie zdjecia nie jeden raz gdy bylam mlodsza,20pare lat,przed urodzeniem coreczki,i moja cipka wyglada prawie tak samo,to bzdura,ze z wiekiem wyglada gorzej czasem pewnie tak,ale czasem nie nie kazda 40 ma drugi podbrodek! i nie kazda ma rozjechana cipke