Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobodysssss perfect

toksyczny, patologiczny zwiazek...

Polecane posty

Gość nobodysssss perfect

krzyk, placz, rekoczyny, zazdrosc, bojki... tak to mozna okreslic w skrocie. mimo to nie mozemy sie rozejsc - ja go kocham, a on mnie. i tak juz przez 3 lata, ale ostatni rok przebil wszystko... niestety oboje mamy wybuchowe charaktery, z tym, ze ja jestem typem histeryczki, a on... nawet nie wiem, jak to okreslic. wczorajszy wieczor znowu taki sam... bylismy praktycznie obcy wsrod ludzi - znalezlismy sie na domowce przez jego siostre. bylo pelno ludzi, moze z 100. byly juz ustawki, trzymalam go, prosilam, plakalam. z bezsilosci kilka razy przywalilam po pysku... powiedzial, ze zrobi to dla mnie i nie wyjdzie d onich. oni przyszli... co bylo potem - szkoda mowic. czy ktos jest rowniez w takim zwiazku? jak sobie poradzic, jak wytrwac? od razu mowie, ze nie chce tego konczyc. chce to zmienic. rozmowy byly...

Gość gnfdndfngfnjfybf
Kobieto, nic nie zmienisz! Z własnego doświadczenia Ci powiem: Uciekaj jak najdalej!

Gość haniball lekterr
nie znam rady na te swady, zostaw go bo ci kiedys odrabie glowe

a może krótkie "udawane" rozstanie coś by pomogło? nie gadaj z nim z miesiąc,niech zrozumie co może stracić,zacznie sam prosić.powiedz,że albo się zmieni,albo Cię nigdy nie zobaczy...może podziała...jak nie-no to sorry-na nigo nic już nie zadziała...

Gość nobodysssss perfect
sama swieta nie jestem. sporo w tym mojej winy rowniez. mam wrazenie, ze to przy mnie sie zmienil. albo wczesniej udawal. rozstania byly - bolesne, glosne. potem namietne powroty. on mi krzywdy nie robi. nigdy mnie nie popchnal, czy uderzyl. zero przemocy fizycznej wobec mnie. ja za to go nie raz uderzylam... zaluje, ale to wszystko w nerwach. poza tym kiedy jestesmy sami jest wspaniale. rozmawiamy o wspolnej przyszlosci, o tym co bedzie dalej.

Gość elton jon
cóż, może taka wasza natura, żeby to zmienić, trzeba dojrzałości, mądrości i inteligencji, jeśli tych nie macie to nic nie zmienicie

Gość nobodysssss perfect
gdy jestesmy razem jest nawet dobrze, dopiero przy innych pojawiaja sie wieksze problemy... no i po alkoholu. ja staram sie nie pic, zeby w razie czego wszystko moc ogarnac. bo on jak wypije - zwykle chce sie bawic, jest bardzo wylewny w stosunku do mnie, ale rownoczesnie bardzo latwo wyprowadzic go z rownowagi, jak wczoraj. bil sie z chlopakiem, ktory przytrzymywal go, zeby nie poszedl do tych, z ktorymi mial ustawke. a zaczal, bo... tanczylam z nim. jakie to wszystko jest pojebane...

Gość nobodysssss perfect
up