Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos się wypowie ?

ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość ktos się wypowie ?

moze któras z was miała podobnie ? Poród naturalny z cieciem Teraz ból podczas stosunku , tak jakbym była zle zszyta , jakbym była za cisna Boli mnie za kazdym razem Czy któras z was tak miała i czy samo mineło ?

jeśli karmisz piersią to normalne. Mięśnie pochwy ściskają się i wydaje się jakbyś była za cisną. Ja tez tak miałam. Prze 3 miesiące(tyle karmiłam piersią) stosunek był prawie nie możliwy. Ale jak przeszłam na butle jak ręką odjął;)

Gość oooool
mialam tak po cc przez rok!!!okazalo sie,ze ph jest za wysokie i wystarczy brac probiotyki w czopkach i doustnie.przeszlo po 3 miesiacach kuracji- leki od gina

Gość ktos się wypowie ?
madzianka dziekuje za odpowiedz:-) ja jestem po drugim porodzie Po pierwszym bylam ciasna,ale bylo ok, a teraz jestem duzo ciasniejsza i podczas cały czas boli :-0 do drugiej wypowiedzi: wiadrem to ja bym tego raczej nie nazwała :-P

Gość ktos się wypowie ?
dziekuje dziewczyny :-), wy po cc ,ale dlaczego tak mam po sn Moze macie racje ,ze to ph lub nadzerka

Gość mamunia 33
nie karmilam piersią, a też było nieprzyjemnie, po 3 miesiącach jest juz super, a mialam naprawdę dużo szwów, to minie, tez bylam zalamana, a okazalo sie, że niepotrzebnie

Gość znajdz mnie po ip
Znam ten ból polecam delikatnosc i srodki nawilzajace naprawde bedzie lepiej po pologu pochwa ma zaburzone wlasne nawilzanie uzyj zeli intymnych i probuj:)powodzenia

Gość ktos się wypowie ?
dziękuje za odpowiedzi :-)