Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh..erheh

chyba przesadziłam

Polecane posty

Gość ehhh..erheh

Eh odkąd pamietam przyjacioolka wałowała mnie z imprezami, nigdy nie miała czasu itp.. tyle razu mialam ja ochote zabić, ale obiecalam ze wkoncu sie zemszcze , no i zemscilam, wczoraj z rana w sumie tez myslalam ze spedze go z nią, ale wbila do mnie inna przyjaciolka zaczełyśmy pic i wieczorem oznajmilam tej pierwszej ze źle sie czuje i nigdzie nie ide, nieodpisała, za to ja sie bawilam zajebiście . A dzis mam wyrzuty sumienia... napisalam jej juz 4 eski nie odpisuje, myśle ze jest na mnie nieziemsko wkurwiona, myslicie ze jej przejdzie? A i dodam jeszcze ze ona spedzila tego sylwa w domu gdyz nie ma innych znajomych poza mną..

Gość bscshkjvcjsdcvj
tak naprawde goowno nas to obchodzi i te te twoje dzieciece problemy :O

Gość ehhh..erheh
dlaczego? A mi jest smutno :(

Gość mokry mateusz
tak, świetna z ciebie pseudo przyjaciółka

Gość ehhh..erheh
heh jestem za wredna i mściwa.. nie zasługuje na nikogo..:(

Gość zonnntaxxx
wyliż jej cipke to sie odebrazi :)

Gość ehhh..erheh
ta jasne, chyba Cie pogieło :/

wiesz co tez mam kolezanke ktora bez zadnego pardonu mnie wystawiala. kiedys umowilysmy sie na impreze, przyszlam po nia a jej matka wyszla i powiedziala ze ona spi. wkurzona nieziemsko wrocilam do domu. albo kiedys bylysmy umowione na pasterke i tez po nia przylazlam i wyszla w pizamie mowiac ze ona zapomniala ze byla ze mna umowiona. bylo jeszcze sporo takich przypadkow, a nie mowiac juz o tych kiedy przesuwala godziny spotkania, to tez jest irytujace. powiem ci ze takie osoby sa bardzo toksyczne, a ja zrobilabym to samo z nia co ty z ta swoja pseudo kolezanka, nie mialabym zadnych wyrzutow i ty tez nie miej! ona nie powinna sie obrazac! a jak bedzie miala pretensje to przypomnij jej o tym jak ciebie wystawiala.

Gość Mędrek wspaniały
Taka z ciebie psiapsióła? Idź do niej i weźta se zróbta wspólne zdjęcie na nk i będzie OK!