Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanuleczkaa22

potrzebuje pomocy od osoby ze złotym sercem

Polecane posty

Gość aanuleczkaa22

Moja rodzina znajduje sie w trudnej sytuacji finansowej oboje z konkubentem nie pracujemy Kroi mi sie łza piszac te słowa ponieważ mamy 3 letniego synka brakuje nam wszytkiego .Biernie szukamy pracy ale to nieustanne szukanie powoduje klape smutek łzy .Nasza sytuacia byla opisna w gazecie do tej pory nikt nie zglosił sie z pomoca.Nie chodzi mi żeby ktoś nam przesyłał pienadze .Najwazniejsza jest praca żebym mogla wyremątowac pomieszczenie zakupic opał meble pralke loduwke i ubrankla dla synka Radzimy sobie jak mozemy czasmi kokubent dorwie jaks fuszke Ostnio stracil palec w lewej rece ale i tak jakos sobie radzimy żeby nasz szkabulek nie był głodny.Tylko najgorsze jest to że nie stracza nam na pozostale żeczy ( Nie gardzimy pomoca . osoby Chetne o pomoc proszone są o kontak na @ : aanuleczkaa22@wp.pl Nie podaje nr tel ponieważ po ukazaniu gazety zamiast pomocy byly żarty i docinki co powodowało smutek

Gość pracy sie szuka czynnie
a nie biernie, kto chce ten pracuje, kto nie chce ten szuka litości u innych

Gość dzikuuuuuuuuuuuuu232
a komputer za co kupilaś? za internet za co placisz??? widać bidy nie ma skoro masz internet:)

Gość ????
no ja " biernie szukasz pracy " to Twoja brocha :P do mopsu i do roboty tepa strzało

Gość aanuleczkaa22
Komputer dostałam w prezencie a rachunek za internet jeszcze nie przyszedł.Bieda mnie dociera bo w komputerze nie ugotuje ani nie zrobie prania jesli ktos mi ma docinac to podziekuje .Jak bym nie miała takiej biedy to bym nie pisala tego co mnie spodkalo.Ktoś kto to mial to rozumie.Jak by byla praca bym ja z checia podjela ale w tej msc co mieszkam nie ma ofert :( Jesli ktos ma sie wywyszac i mi docinac to niech lepij zamilknie a ja modle sie żeby nie czół tego co ja :( Takie docinki zachowuj dla siebie a nie ranisz kogoś kto naprawde ma biede.Co do mps pomagaja jak moga . Tylko nikt mi nie kupi potrzebnych rzeczy do domku :(

Gość aanuleczkaa22
Te osoby które urzywaja wulgaryzmów niech zamilkna ja tu nie pisze żeby słyszec oczernianie tylko szukam wsparcia!!A tepa nie jestem .U nas jest OPS a nie Mops ,a po drugie jestesmy ich podopiecznymi .Tylko że ta instytucia nie ma fuduszu na zakup sprzetu AGD . A 6to że składam podania i szukamy pracy kazdy wie i nic sie nie kroi .

a napisz gdzie mieszkasz miasto-wieś?województwo i napisz jaki rozmiar nosi wasz synek,co potrzebujecie?

Gość akskdf
a skad jestes???

Gość aanuleczkaa22
Boje sie o publikacjie danych na forum ale na @ chcecią ci podam :) Sama widzisz ile os. Mnie krytykuje i sie przyczepia :( Boje sie głupich docinek ! Synek ma 3 latka Rozmiar 104/110 ! Adresu nie p[odam na forum bo mieszkam w malej msc :) Ale jesli chcesz wysle ci go na @

Gość dnoooo
i Ty chcesz idiotów z ludzi robic ?

Gość akskdf
nie mowie o adresie tylko o nazwie miejscowosci, bo moze akurat ktos jest stamtąd

Gość aanuleczkaa22
Brakuje nam lodówki,Kuchenki ,Pralki,mebli pokojowych.Obecnie zajmujemy 1 pokuj ubogo wyposarzony :( Pomieszczenie jest nie wymalowane piecowo ogrzewane .Kazdy grosz liczymy tak zeby maly nie chodzil glodny wiec dlatego nie gardzimy pomoca !!przyjmiemy urzywane żeczy odziesz sprzet AGD ..... BArdzo chcieli byśmy pracowac glupio jest tak prosic widzac ze wiecej os tylko mi docina.Ale jak ktos nie wierzy a by zobaczyl to zdziwil by sie że mimo warunków panuje tu miłość i radośc .Słychać smiech dziecka ... A Ja płacze wieczorami serce mnie boli że tu brakuje wszytkiego:( Wiem że sa ludzie dobrego serca i do nich kieruje slowa o pomoc !!!!!!!!!!!!!!A nie do tych którzy wyliczaja mi ze mam komputer który dostaliśmy albo że opłacam rachunki na rachunek czekam a czy go opłace czas pokarze bo wole żeby syn moj zjadł !! Ja nie prosze o kase prosze o pomoc materialna a nie finansowa!!!!

Gość aanuleczkaa22
Wonpie żeby ktoś był z Tad !To mała msc i tu ludzie wiedza jak my żyjemy !! Tylko sąsiadka zrobila synkowqi paczke na św !! Tyle radosci mu to dalo dziekuje jej ogromnie za to .

Gość jeśli podasz przez maila
adres to ktoś też może go upowszechnić - bez sensu to zabezpieczenie. Lepiej udaj się do tego MOPSu, może choć trochę Ci pomogą. Skoro mąż stracił palec to na pewno dostanie odszkodowanie (mój wujek miał też taki wypadek, wiem, że bardzo cierpiał, ale pieniądze wystarczyły na wiele potrzebnych rzeczy w tym mały remont).

Gość brygada RR
sprzedaj komputer ośle :P praca jest jak się chce pracowac i wez słownik do reki a nastepnym razem zastanów sie dwa razy zanim nadstawisz sie facetowi, żeby wiecej dzieci nie narobic, bo one się na świat nie proszą :O jak jestes prymitywem , który nie mysli na przyszłosc , to Twój problem

Gość akskdf
ale moze ktos mieszka w okolicy, boshe!!! przeciez nikt ci nie da kasy, bo tyle tu naciagaczek, ale moze ktos mieszka niedaleko i cos podrzuci, jaka konspiratorka!!!!

Gość moja drobna uwaga
tam poniżej jest facet, niejaki nieznany01, który za niewielkie sumy skupuje używaną damską bieliznę. Nie wysłałam mu nigdy nic, więc za niego nie ręczę, ale może uda Ci się opchnąć mu jakieś stare, znoszone gacie za te 10 czy 20 zł - za to już można coś do jedzenia kupić.

Gość aanuleczkaa22
pOWIEM TYLE ZLE SLOWA I OCZERNIANIE MNIE NIE INTERESUJA !!mOZE MACIE BOGATYCH RODZICOW KTORZY WAM DAJA ZA TO ZE SZCZEKACIE GEBA ZEGNAM I PROSZE NIE PISAC MI TU DOCINEK BO TO FORUM DLA LUDZI NA POZIOMIE A NIE DLA TYCH KTORZY NIE MAJA SERCA

Gość sar-a
Ktoś dał ci w prezencie komputer wiedząc ,że masz ważniejsze potrzeby?????????????? To naprawdę dziwne.

Gość llllll..
Prosisz o pomoc a krzyczysz. Tak nic nie można zdziałać.

autorko powiedz gdzie mieszkasz, jesli to będzie w obrębie 20 km to podjadę albo ktoś inny z okolicy , namówię na forum na pomoc powiedz mniej więcej miejscowość albo najbliższe duże miasto

Gość aanuleczkaa22
Ludzie czemu wy sie czepiacie jak nie potraficie mi pomuc to po co mi tu wypisujecie żeczy ktore rania.Ludzie maja dobre serce dostalam komputer bo jedna rodzinka miala go wyrzucic.Teraz pisze na tym forum bo moze ma ktos rowniesz nie potrzebne żeczy a ja z chcecia ja przyjme . Jestescie nie powazni prezetów sie nie sprzedaje .Sprzedam komputer i co znowu nic nie bede miec.Zbieram wszytko co możliwe żeby ulepszyc warunki dla synka.A na forum nie pisze zeby od was obrywac po d... a poznij plakac.JAk nie masz serca i rozumu ugrys sie w jezyk i nie ublirzaj rodzinie w potrzebie . Moja prożba skierowana jest do osób z sercem a nie do kogoś kto potrafi okazac serca

Gość aanuleczkaa22
moja msc miesci sie w woj. Maz

Gość aanuleczkaa22
do Warszawy mam 130 km

Gość akskdf
w ktora strone, bo tez mieszkam 130km od wa-wy w strone olsztyna

Gość aanuleczkaa22
aliksandra !!!!!!! Powiem ci że mam 28 km do Przasnysza to wieksze miasto . Była bym wdzieczna jak by ktoś okazal serce naprwde mam trudne warunki .Dlatego zglosiłam sie na forum czekajac na ludzi dobrego serca.Wiem że sa rodziny którym zalega duzo żeczy i chcetnie by sie ich pozbyli .... Dziekuje za cieple słowa i żyje nadzieja ze ktoś sie zglosi do nas z otwartym sercem ..