Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanuleczkaa22

potrzebuje pomocy od osoby ze złotym sercem

Polecane posty

Gość miarose
Jak sie szuka biernie pracy?

Gość aanuleczkaa22
zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................ zmykam bo widze os ktore sie podemnie podszywaja !!! czekam na @@@ !!! Bo tu pojawija sie osoby ktore zachowuja sie jak ........................

Gość kgfds
Co to w ogóle za postawa: Albo mi pomożesz i to dowód na to, że masz dobre serce, albo żegnam" :o To jest forum, forum to miejsce pełne osób naiwnych, empatycznych, ale i osób, które żerują na ludzkiej naiwności i oszukują. Po to tworzy się tyle fundacji i stowarzyszeń, które zajmują się pomocą, żeby unikać oszustw.

Gość aanuleczkaa22
jeśli ktoś ma stary komputer to też pszyjmę, wszystko co nie potrzebne wezme, tv, AGD, i co macie do wyrzucenia. Mam ciężką sytuację i na prawdę potrzebuje pomocy :(

Gość aanuleczkaa22
nie chcesz pomagac to się nie odzywaj w moim temacie. To temat dla osub które chcą mi pomuc

Gość Jacekplacek z Koniczynki
przyślij linka do artykułu i zdjęci z domu

Gość aanuleczkaa22
aanuleczkaa22 przewstan sie podszywac i pisac za mnie

Gość kgfds
Odzywać tu może się każdy. Ja rozumiem, że dla Ciebie najwygodniej było by, gdyby każdy pożałował Cię i wysłał coś. Ale od tego są fundacje.

Gość aanuleczkaa22
Cathy jak bendą stare szmaty to przeciesz mogę je spalic, nawet na opał nie mam to też się przydadzom :) dziekuje, masz dobre serce

Gość aanuleczkaa22
jackuplacku przyślę ci zdjęcie mego peniska do oceny dobrze?

Gość aanuleczkaa22
Moje ostnie slowa na porzegnanie .Nie zdam pomocy jesli sam chcesz ja zaoferowac i masz nie potrzebne zeczy prosze o kontakt jak nie to nie pisz .Bo ja nie zakladalm forum dla os ktore maja mi dokluczac i ranic .Szukam wsparcia czy to tak wiele gdy komus sie w domu nie przelewa trzeba z niego robic jaja dokluczac!! JEstescie podli jak ktos ma kase to gpos a jak mu brak i prosi to dziad takie wasze podejscie nie zmini mi warunkow życia .Bieda jest cieżka i trzeba ja przezyc zeby zrozumic gdy w domu brakluje wszytkiego .Jesli nie rozumiesz to daruj sobie oszczerstwa . Czekam na cieple slowa i os ktore chca sie ozbyc zeczy ktore moga mi sie przydac Pisze prawde nie oszukuje i czekam na ludzi dobrego serca

Gość aanuleczkaa22
To nie ja pisalam żeby nie bylo : 12:52 [zgłoś do usunięcia] aanuleczkaa22 jeśli ktoś ma stary komputer to też pszyjmę, wszystko co nie potrzebne wezme, tv, AGD, i co macie do wyrzucenia. Mam ciężką sytuację i na prawdę potrzebuje pomocy 12:53 [zgłoś do usunięcia] aanuleczkaa22 nie chcesz pomagac to się nie odzywaj w moim temacie. To temat dla osub które chcą mi pomuc przepraszam za ta wredna istotke ktora cwanikuje moim nikiem

musze to skomentować.... dlaczego, zamiast chodzić do szkoły i uczyć się przynajmniej orografii wybrałaś faceta i dziecko? nie dziw się że nie pracujesz, bo żeby pracować to trzeba dać coś z siebie, a nie uważać się a biedną pokrzywdzoną przez los i oczekiwać, że ktoś Ci coś da.PS. facet zawsze znajdzie prace.

Gość aanuleczkaa22
Moje ostnie slowa na porzegnanie .Nie zdam pomocy jesli sam chcesz ja zaoferowac i masz nie potrzebne zeczy prosze o kontakt jak nie to nie pisz .Bo ja nie zakladalm forum dla os ktore maja mi dokluczac i ranic .Szukam wsparcia czy to tak wiele gdy komus sie w domu nie przelewa trzeba z niego robic jaja dokluczac!! JEstescie podli jak ktos ma kase to gpos a jak mu brak i prosi to dziad takie wasze podejscie nie zmini mi warunkow życia .Bieda jest cieżka i trzeba ja przezyc zeby zrozumic gdy w domu brakluje wszytkiego .Jesli nie rozumiesz to daruj sobie oszczerstwa . Czekam na cieple slowa i os ktore chca sie ozbyc zeczy ktore moga mi sie przydac Pisze prawde nie oszukuje i czekam na ludzi dobrego serca aanuleczkaa22@wp.pl

Gość aanuleczkaa22
a ja zostwie to bez kometarza jak ci przeszkadzaj moje bledy to poco tu zagladasz.Jak bys pisal to przez łzy tez bys mial tak .A t0o ze popelniam bledy to moja sprawa .Jesli nie masz serca a szukasz zwady zachowaj milczenie Moje ostnie slowa na porzegnanie .Nie zdam pomocy jesli sam chcesz ja zaoferowac i masz nie potrzebne zeczy prosze o kontakt jak nie to nie pisz .Bo ja nie zakladalm forum dla os ktore maja mi dokluczac i ranic .Szukam wsparcia czy to tak wiele gdy komus sie w domu nie przelewa trzeba z niego robic jaja dokluczac!! JEstescie podli jak ktos ma kase to gpos a jak mu brak i prosi to dziad takie wasze podejscie nie zmini mi warunkow życia .Bieda jest cieżka i trzeba ja przezyc zeby zrozumic gdy w domu brakluje wszytkiego .Jesli nie rozumiesz to daruj sobie oszczerstwa . Czekam na cieple slowa i os ktore chca sie ozbyc zeczy ktore moga mi sie przydac Pisze prawde nie oszukuje i czekam na ludzi dobrego serca

Gość jeny, ludzie
wy wciąż karmicie tego trolla? Przecież od początku widać, że sobie jaja z was robi. najlepsze to z ucietym palcem, nie ma to jak dodać dramatyzmu :D

Gość nn882211
przestancie juz, moze dziewczyna rzeczywiscie ma problemy o ktorych pisze. Jezeli chce ktos jej pomoc czy tak trudno dowiedziec sie wiecej szczegolow na maila?? Przestancie ja wyzywac i szydzic skoro nie chcecie jej wesprzec omijajcie ten watek. Tak nie mozna. Nie jestescie pewni w 100% ze to oszustka, nie kazdy jest taki przedsiebiorczy jak wy, nie kazdy jest taki inteligentny i przewidujacy. Inteligencja lub jej brak jest podobno wrodzona... nie pisze o tej wyuczonej, ale jak mniemam macie zapewne obie. A co z empatia?? Ze zwyklym ludzkim sumieniem?? Nie odwazylabym sie tak szydzic z jakiejkolwiek osoby a szczegolnie z osoby w potencjalnie tak trudnej sytuacji jak autorka... Tak boicie sie zeby nie wyjsc na osobe naiwna, na tzw. frajera? a jesli nawet to coz w tym zlego? Coz takiego by sie stalo- czyzby chodzilo wam o wasze Ego? Autorka prosi o niepotrzebne, uzywane rzeczy a nie nowego mercedesa. Gdyby nawet byla oszustka a wy dalibyscie jej te niepotrzebne rzeczy to co??

właśnie,zgadzam się , nie wiem po co pieklą sie że to prowokacja i tak im zależy żeby nie wierzyć nawet jesli ktos jej da swoje ubrania albo lodówkę która jest dobra ale niepotrzebna to co sie stanie ? na czym straci ten co tak krzyczy że to prowo ? nonsens

Gość jeny, ludzie
No sorry, ale jak można powaznie traktować osobę, która deklaruje, że zamiast zapłacić rachunek woli, żeby go dziecko zjadło?!

Gość annaaaaaaa
"skączułam podstawówkę wieczorowo" :D Ech, rozumiem Cię, ja kończę właśnie przedszkole weekendowo.

Gość aanuleczkaa22
Pisze po raz ostani !!Dziekuje wszytkim za cieple slowa moje problemy pogorszyly sie tak ze na jakis czas znikam .JEsli masz mozliwosc mi pomuc napisz na mojego @ aanuleczkaa22@wp.pl wtedy dokladnie podam moje dane z góry dziekuje za mile slowa pozdrawiam goraco i czekam na pomoc :(

Gość naciagaczka= wklejcie w google
http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Moja+rodzina+znajduje+sie+w+trudnej+sytuacji+finansowej+oboje+z+konkubentem+nie+pracujemy%0AKroi+mi+sie+%C5%82za+piszac+te+s%C5%82owa+poniewa%C5%BC+mamy+3+letniego+synka+brakuje+nam+wszytkiego+.Biernie+szukamy+pracy+ale+to+nieustanne+szukanie+powoduje+klape+smutek+%C5%82zy+.Nasza+sytuacia+byla+opisna+w+gazecie+do+tej+pory+nikt+nie+zglosi%C5%82+sie+z+pomoca.Nie+chodzi+mi+%C5%BCeby+kto%C5%9B+nam+przesy%C5%82a%C5%82+pienadze+.Najwazniejsza+jest+praca+%C5%BCebym+mogla+wyrem%C4%85towac+pomieszczenie+zakupic+opa%C5%82+meble+pralke+loduwke+i+ubrankla+dla+synka+Radzimy+sobie+jak+mozemy+czasmi+kokubent+dorwie+jaks+fuszke+Ostnio+stracil+palec+w+lewej+rece+ale+i+tak+jakos+sobie+radzimy+%C5%BCeby+nasz+szkabulek+nie+by%C5%82+g%C5%82odny.Tylko+najgorsze+jest+to+%C5%BCe+nie+stracza+nam+na+pozostale+%C5%BCeczy+(+Nie+gardzimy+pomoca+.+osoby+Chetne+o+pomoc+proszone+s%C4%85+o+kontak+na+%40+:+aanuleczkaa22%40wp.pl+Nie+podaje+nr+tel+poniewa%C5%BC+po+ukazaniu+gazety+zamiast+pomocy+byly+%C5%BCarty+i+docinki+co+powodowa%C5%82o+smutek