Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanuleczkaa22

:( Tajne tylko dla wybranych

Polecane posty

Gość aanuleczkaa22

Moja rodzina znajduje sie w trudnej sytuacji finansowej oboje z konkubentem nie pracujemy Kroi mi sie łza piszac te słowa ponieważ mamy 3 letniego synka brakuje nam wszytkiego .Biernie szukamy pracy ale to nieustanne szukanie powoduje klape smutek łzy .Nasza sytuacia byla opisna w gazecie do tej pory nikt nie zglosił sie z pomoca.Nie chodzi mi żeby ktoś nam przesyłał pienadze .Najwazniejsza jest praca żebym mogla wyremątowac pomieszczenie zakupic opał meble pralke loduwke i ubrankla dla synka Radzimy sobie jak mozemy czasmi kokubent dorwie jaks fuszke Ostnio stracil palec w lewej rece ale i tak jakos sobie radzimy żeby nasz szkabulek nie był głodny.Tylko najgorsze jest to że nie stracza nam na pozostale żeczy ( Nie gardzimy pomoca . osoby Chetne o pomoc proszone są o kontak na @ : aanuleczkaa22@wp.pl Nie podaje nr tel ponieważ po ukazaniu gazety zamiast pomocy byly żarty i docinki co powodowało smutek

Gość przedobrzyłaś dziecko tę
prowokację, poćwicz jeszcze

Gość bo zanim zaczeliscie sie brac
za robienie dziecka to trzeba bylo myslec ze nie macie warunkow :o poza tym w Polsce nie jest tak źle i praca jest tylko trzeba chciec wiec nie pisz bzdur ze bezustannie szukacie pracy ale jej nie ma :o Bo pewnie jestes jedna z tych ktorej duma nie pozwala na prace przy kasie lub sprzatanie u innych ludzi a mezulek zas nie chce robic za "grosze" i liczy ze od razu dostanie kokosy :o wezcie sie do roboty a nie wyłudzajcie kasy od innych którzy na nią ciezko pracuja nieroby :o

Gość bo zanim zaczeliscie sie brac
sorry, pracy szukasz biernie a nie bezustannie więc zacznij jej w ogóle szukać bo nikt ci głupi kasy za darmo nie da i wez sie za robotę a nie licz na obcych ludzi