magnum 0 Napisano Styczeń 1, 2011 mam problem i nie wiem co z tym zrobić w tym miesiącu postanowiłam zacząć przyjmowanie pigułek yaz i problem polega na tym że 30 grudnia powinnam dostać okresu ,pojawiło się kilka plamek krwi i wzięłam pierwszą pigułkę teraz mamy 1 styczeń i okresu nie widać biorę dalej te pigułki ale nie wiem czy w tej sytuacji są one skuteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milenaa91 Napisano Styczeń 1, 2011 ja tez tak mialam. Zazylam pierwsza tabletke i okres jakby szlag trafil, ale to wplyw hormonow. Organizm jest nieprzyzwyczajony i tak reaguje, nic zlego sie nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnum 0 Napisano Styczeń 1, 2011 tak tylko się teraz zastanawiam czy te pigułki zadziałają jeśli się ten okres dalej nie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnum 0 Napisano Styczeń 1, 2011 przy wizycie u lekarza mówiłam mu że zazwyczaj tak mi się okres zaczyna ze najpierw pojawia się odrobina takiej wydzieliny z krwią a właściwy okres czasami za dwa trzy dni i pytałam się kiedy wziąć pierwszą pigułkę wtedy kiedy zauwazę pierwsze plamki krwi czy póżniej i on mi powiedział ze własnie kiedy zaczynam plamić ale teraz się zastanawiam dlaczego tego okreu dalej nie ma też pomyślałam że to może wina hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na pewno na to liczy bo po to Napisano Styczeń 1, 2011 skoro jest jak jest to bierz te pigułki ale bez zabezpieczenia kochaj się dopiero od przyszłego opakowania. A teraz dodatkowo gumka, bo na dwoje babka wróżyła. Swoją droga to się wam dziwie dziewczyny. Jest napisane, że pigułkę należy zażyć pierwszego dnia krwawienia. Pierwszy dzień to 24 godziny. I przez ten czas możecie się zorientować czy to faktycznie okres czy nie. A wy zobaczycie pierwszą plamke i w tej samej sekundzie łykacie tabletkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnum 0 Napisano Styczeń 1, 2011 tyle że skoro mówiłam lekarzowi że tak wygląda moj okres i on kazał wziąć pierwszą tabletkę wtedy kiedy pojawi się pierwsza krew to tak zrobiłam tyle tylko ze problem polega na tym że tego okresu dalej nie widac a nigdy tak nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach