Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

co zrobic, jestem zagubiona...

Polecane posty

juz nie wiem co robic, licze na wasze rady.. bylam w zwiazku z facetem- przystojny, inteligentny, mily, same zalety, niestety ale sie rozstalismy, nie moglismy sie dogadac- on jest spokojny, a ja jestem wiecznie pelna energii, nie moge usiedziec w miejscu. probowalismy znow- i znow nie wyszlo. ale brakowalo nam siebie. spotykalismy sie, przyjaznilismy, on byl w zwiazku, rozstali sie, zebysmy my mogli sie spotykac, znow byli razem, teraz definitywnie to zakonczyli. jestesmy "sex friends". od dawna. ja go kocham, nie umiem bez niego zyc. on mowi, ze mnie uwielbia, ale czasem juz nie moze zniesc tego, ze jestem taka 'szalona'. on czasem tez doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale nie moze byc zawsze idealnie. spotykamy sie, rozmawiamy, uprawiamy seks. obydwoje potrzebujemy czulosci. powiedzial, ze nie liczac zlych momentow jestem jego idealem. calkowicie go nie rozumiem, chcialabym z nim byc, ale juz nie wiem jak to zrobic. on chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, ze mi na nim zalezy...

myslalam, zeby moze gdzies wyjechac, pobyc tylko we dwoje, bo tego typu wyjazdy bardzo dobrze nam sluza, z dala od wszystkiego, znajomych, calego miasta, i obydwoje o tym wiemy... dziewczyny, ktore byly w takiej sytuacji, poradzcie co zrobic... :(

a i jak moj psychiatra w koncu doczlapie to zapytam sie czy to normalna jak dziewczyna daje sobie pseudonim guziczek?????? och juz wiem co powie infantylna zagubiona ....itd