Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akcja-Akacja

Wyznanie Noworoczne

Polecane posty

Gość Akcja-Akacja

Dzisiaj mój chłopak z którym spotykam się od 2 miesięcy powiedział mi po raz pierwszy, że się zakochał we mnie. Po Sylwestrze leżeliśmy razem w pościeli i on spytał się czy go kocham, powiedziałam, że bardzo go lubię a czemu właściwie pytasz: on odpowiedział że dlatego iz on czuje, że się we mnie zakochał i uświadomił to sobie podczas naszej dość długiej rozłąki (nie widzieliśmy się ponad tydzień). Dodał iż 1 dzień Nowego Roku sprzyja wyznaniom. Facet wydaje się być za mną, ale...czy jeśli mężczyzna mówi, że się zakochał to tak rzeczywiście jest czy też chce się kochać? Jeszcze nie uprawialiśmy sexu i może powiedział to specjalnie by do niego doszło?

Gość tak tak to prawdaaa
pewnie chce cie brać analnie, nie wierz mu,

Aj tam, nie koniecznie wyznając miłość musi od razu chcieć seksu....może faktycznie poczuł, że to TO. To Ty go musisz znać najlepiej i pewnie wiesz, czy nalegał na seks, czy nie...nie wszystkim tylko na tym jednym zależy :)

Gość na pewno na to liczy bo po to
w końcu spotyka sie facet z kobitka :) Ale czy tak od razu? Jesli faktycznie kocha, to poczeka, aż będziesz na to gotowa. Sądząc z twojego pytania młodziaki z was straszne. Pi ile macie lat?

Gość Akcja-Akacja
Wcale nie takie młodziaki, mamy po 22 lata ;) Ale cóż, zastanawia mnie to bo miałam kiedyś sytuacje że facet pytał się czy go kocham, choć sam nie powiedział że kocha mnie i chodziło mu tylko o doprowadzenie sprawy do końca ;/