Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

interseksualna kobieta

Kobieta z meskimi narządami szuka miłości

Polecane posty

Witam, Jestem kobietą z męskimi narządami (interseksualną, nie transwestytą). Szukam mężczyzny, który mnie pokocha i nie zależy mu na seksie. Najlepiej kogoś z Warszawy lub gotowego przyjechać do Warszawy. Proszę o odpowiedź tu oraz na mój mejl: cjfmwet@jadamspam.pl (adres e-mail jest autentyczny)

Gość gdzie jest lesi
uderz do waldi1

"Jestem kobietą z męskimi narządami (interseksualną, nie transwestytą). Szukam mężczyzny, który mnie pokocha i nie zależy mu na seksie." Fajnie. Ciekawe gdzie są tacy co wiedzą, że pokochają i to bez seksu. Tak z góry. Pewnie wykastrowani.

Gość tomek_1980
Interseksualna Kobieta witam jestem zainteresowany twoja osoba na dluzej jesli to mozliwe moj meil synek19800@interia.pl

Gość tomek_1980
od tyłu oczywiście bym chciał :)

Gość tomek_1980
Ja na przykład bardzo chetnie poznam kobiete interseksualna nie chodzi tu tylko o sex mysle o stałym zwiazku nie tylko do zabaw !!! jesli sie taka kobieta znajdzie prosze info.gg 662652 lub na poczte : synek19800@interia.pl

Gość lol3k
a ja nie rozumiem i sie zapytam czy masz tylko męskie narządy czy masz również kobiece ?

Gość duży mózg mały mały
ma wewnątrz jajniki i prącie w zaniku z moszną jak orzeszek czyli jest jak kobieta ale niemoże mieć dzieci i tryskać ale może sie gzić bez przerwy z kobietami totalne zoo ale dobrze że polskie

Gość Torch98
Poznałem kiedyś taką kobietę(nie jakiegoś przebierańca po operacjach i terapiach hormonalnych). Śliczna i bardzo kobieca, także mentalnie. Tyle że z penisem. Uważam że facet może stworzyć z taką kobietą długotrwały związek.

Gość gość
UWAGA NA PEDAŁA KOMBINATORA !!!

Gość gość
jak mozna zrobic z siebie takie dziwadlo

Gość gość
a Twój penis zdolny jest trysnąć spermą, co jest równoznaczne z orgazmem? A jeśli facet wsadzi swojego penisa do Twojej pochwy, to ty odczuwasz przyjemność w postaci orgazmu?

Gość gość
taki osobnik zdolny jest uprawiać seks waginalny i analny będąc raz ciotą raz cwelem. Faktycznie uniwersalny dziwoląg, ale mimo wszystko nie chciałbym wiązać się z czymś takim. Współczesny gender mnie nie interesuje, pragnę normalnej rodziny z normalnym dzieckiem.