Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matt28Gl

co o tym myślicie?

Polecane posty

Witam, chce was prosić o rade Mam 21 lat, tyle samo co moja dziewczyna, byliśmy razem 10 miesięcy. Dla mnie była jak spełnieniem marzeń: inteligentna, sexowna i super dogadywaliśmy się, w sexie równie dobrze, w wakacje potrafiliśmy kochać się trzy razy dziennie, a potem zacząło się psuć. Chociaż wciąż było tak samo kochaliśmy się już o wiele rzadziej, na początku 2x w tygodniu. Później (ostatnie 2 miesiące) tylko cztery razy. Nie piszcie, że znudziłem się jej, albo przestała coś czuć, albo że za mało starałem się dla niej. Zmieniłem się dla niej, zacząłem się troszczyć o nią, przynosiłem ciepłe jedzenie jej do pracy, chciałem żeby czuła się naprawdę kochana Widziałem, że podoba się jej to, ale nic się nie zmieniło, coraz bardziej musiałem się wysilać o jakie kolwiek zbliżenie, nie mogła czuć sie przy mnie nie pociągająca bo strasznie mnie pociągała i dwałem jej o tym znać co chwile, a ja coraz bardziej czułem się niepotrzebny, zacząłem popadać w kompleksy, przestawałem czuć, że jej się podobam. Nie dawno pokłóciliśmy się o to bo stałem się drażliwy. Powiedziałem jej o wszystkim co się dzieje, po czym obiecała że wszystko bedzie tak jak dawniej od sylwestra. Sylwestra spędziliśmy razem, nie kochaliśmy się bo zapomniała tabletek I musiałem ją odprowadzić, a na tym się skończyło. Myśle nawet że zrobiła to celowo. Nic się nie zmieniło. Nie powiedziała mi czemu tak, za miast tego usłszałem, że jestem z nią tylko dla sexu, a kochaliśmy sięcztery razy w ostatnim miesiącu! Jest wspaniała, ale nie mam się już siły prosić ją o sex, mam temperament spory, cała ta sytuacja strasznie mnie już przygnęba, bo czuje sie dla niej nie atrakcyjny, a wierzcie mi brzydki nie jestem i podobam się kobietą, PROSZE POMÓŻCIE, bo trace nadzieje, czasem sobie zadaje pytanie, czy chce zeby tak wygladało moje całe życie, odpowiedź wszyscy znają, nie mniej kocham ją, tylko moja frustracja zaczyna wygrywać.

" Zmieniłem się dla niej, zacząłem się troszczyć o nią, przynosiłem ciepłe jedzenie jej do pracy, chciałem żeby czuła się naprawdę kochana Widziałemę i tu masy rozwiązanie...