Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualna jestem

czy gruba dziewczyna moze nosić seksowną bieliznę ?

Polecane posty

Gość Ikkel
Ma takie gładkie ciało bo zdjęcie jest wyretuszowane, jak 99,9% zdjęć modelek. Chyba sama sobie na siłę wmawiasz ze jesteś gorsza od jego byłch. Tak z ciekawosci, jak uwazasz ktora dziewczyna jest ładniejsza? : taka http://diores.pl/patricia-gorsetstringi-p-4487.html?osCsid=4f3954f68277ff6f4a62bc22680998f5 czy ta z wcześniejszego linka http://diores.pl/sybil-black-gorset-puszystej-pani-p-4999.html?osCsid=4f3954f68277ff6f4a62bc22680998f5

Gość 40-latek
Nie tylko może, ale nawet powinna. Jak każda zresztą kobieta.

Gość ABCbielizny.pl
To że dziewczyna jest gruba wcale nie wyklucza tego,że może wygladac również sexi. Wszystko jest względne i jest także kwestią gustu. Zapraszam do naszego sklepu i napewno znajdziesz coś dla siebie. Chętnie pomogę w wyborze.

Nie tylko może, ale powinna! Skoro niespecjalnie kusi ciałem to chociaż opakowanie niech będzie zachęcające :D

Gość elzbietaaaII
no a czemu nie? co powiesz na bodystocking? na http:// ekskluzywna.pl jest super bielizna erotyczna :)

Gość Bogaty_i_wykształcony
nosić mogą, ale sexownie to chyba dla samca orki będą tylko wyglądać

To, że jesteś gruba nie ma nic do rzeczy. Jeżeli z tobą jest to znaczy ze akceptuje twoja nadwagę. PS. Pomimo tego, ze jestem szczupła tez wstydzę się załozyc seksowną bieliznę i paradowć przed nim, bo myślę ze mnie wysmieje.

Gość Bogaty_i_wykształcony
chętnie bym zobaczył jak te sexowne majteczki opinają Twoje zgrabne i jędrne pośladki.

no pewnie że tak! Dziewczyno ogarnij sie, przeciez wiele facetow zamiast chudych szczap woli jak jest za co złapać. Troche ciala dodaje kobiecie uroku. Jestem przekonana , ze w seksownej halce tego typu http://www.krisline.com/product,products,149.html będziesz super wyglądać ! :)

Gość marzycielkaaaaaaa
ale ty nie masz gustu:P te siatki, co to w ogóle jest?:P seksowne to nie jest na pewno:D ja bym się nie stroiła, tylko się wygłupisz, skoro masz takie dylematy. czemu nie schudniesz?:P ale plus dla Ciebie, że w ogóle uprawiasz seks z taką wagą:P dla mnie to szok:D

Gość www.zmyslowa-bielizna.eu
Seksowna bielizna jest dla każdego. Teraz jest taki wybór rozmiarów, że na pewno coś znajdziesz. Każdy chce czuć się seksownie-Ty też możesz. Zapraszam na www.zmyslowa-bielizna.eu

vizir na początek to spóźniłeś się jakieś pół roku

Gość Czerwona Mysz
ludzie czego chcecie od dziewczyny?czy chude=sexy!!!Kobieto,sama mam pełniejsze kształty i znalazłam super ubranka,jeśli chcesz,prześlę Ci namiary Pozdrawiam:-)

Gość oko baARABASZA
NIESTETY POZOSTAJA CI TYLKO LNIANE MAJTY

Gość Seba Popar
Jesteś jebanym wielorybem, weź się za siebie i schudnij

Cellulit nie jest funkcją otyłości. Są b. szczupłe kobiety, które go mają i pulchne, które nie mają.

Gość gość
Rozmiar nie ma znaczenia. Ja sama mam kilka kilogramów za dużo i absolutnie żadnych oporów, żeby zakładać seksowną bieliznę. Niedawno kupiłam tutaj http://skleperotyczny.eu/ kilka seksownych kompletów. Mój mąż jest zachwycony! :)

Gość gość
Podobają mi się kobiety XL a jeszcze w takich cudeńkach :) Och nie wyrobię !

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Gduba kobieta nie powinna nosci sexownej bielizny. Ogolnie grubaski sa odpychajace i smierdza bo bardziej sie pocą. Zbyt duzo tluszczu im nie sluzy.

Gość gość
Powiem ci Tak jesteś nieco przy kości Cuudownie jak dla mnie ubierz czarne wysokie pończoszki szpilki ładny staniczek majteczki delikatnie wycięte i fajną sexowną halkę a będziesz moja całą noc kocurek37@interia.eu

Gość gość
Powinna i to taką mega sexowną, wyuzdaną