Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pSEDŁONIM____

Dlaczego teraz kobiety są tak bardzo niekobiece?

Polecane posty

Gość sekundantka***
I vice versa Psełdo. :) Jak widzę, to niezmiennie zadajesz paniom na forum "'trudne" pytania. :D

Gość niedźwiedź w śnie zimowym
Teraz w sensie zimą? Spróbuj się ubrać w kieckę i kozaczki i polataj po mrozie Zobaczysz, na wiosnę wszystko wróci do normy Polki w porównaniu z innymi nacjami są mega zadbane, oczywiście nie mam na myśli niechlubnych wyjątków. A faceci zniewieścieli, depilują się, do kosmetyczki latają - zgroza Na szczęście też nie wszyscy, ale tych normalnych coraz mniej Co to za facet bez włosów na klacie?? Dlatego nigdy nie podrywam dziewczyn w zimie :P Nie chcę wyrwać deski :)

Rycerskosc....gratuluje umiejętnosci kopiowania, aczkolwiek nie zamierzam dyskutowac z Tobą, gdyz tematem forum jest zupelnie cos innego. znajdz dla siebie odpowiednie forum i tam sie wykaz rycerską inteligencja

Gość pSEDŁONIM____
Trudne, Miła Sekundantko? Życiowe pytania jedynie. Co tam u Ciebie?

Gość niedźwiedź w śnie zimowym
A faceci zniewieścieli, depilują się, do kosmetyczki latają - zgroza Na szczęście też nie wszyscy, ale tych normalnych coraz mniej Co to za facet bez włosów na klacie?? Kiedyś faceci latali za biegającym żarciem i jedli 10kg mięsa na dzień :P. Nic dziwnego że byli dobrze umięśnieni, zahartowani i wytrzymali. A takie pizdy zniewieściałe, pseudomężczyźni ginęły z głodu

Gość pSEDŁONIM____
JAsne, jasne, MoniaG. :-) A Twoje małżeństwo jest "partnerskie". :-)

Gość pSEDŁONIM____
Luśka, nie dręcz mnie, proszę... :-).

Gość pSEDŁONIM____
Ależ Niedźwiedź, Ty takich osobników mienisz mężczyznami? Hm...

Gość pSEDŁONIM____
Ale małżeństwo, MoniaG, dotyczy mężczyzny i kobiety. "Partnerstwo" już nie koniecznie. :-)

OK, Pseldo, na razie nie drecze, zerkne na poprzednie strony topiku i dopiero wtedy wznowie lapanie Cie za slowa ;-)

Zgadzam sie Pseudo..... nazwijmy to inaczej, moje małzenstwo z partnerem jest szczesliwe :-) :-)

Gość pSEDŁONIM____
A co Ci z tego przyjdzie, Palola, że zaczniesz m nie łapać za słowa? Tym bardziej, że dobrze wiesz, iż tego się da skutecznie zrobić? W końcu nie rozmawiamy ze sobą pierwszy raz.

Gość sekundantka***
Rycerskość wieśniacza ... Na pewno mamy i to bardzo silne poczucie własnej podmiotowości. Jednak biorąc pod uwagę bycie kobietą właśnie, to i pewnie niejednej z nas się czasami zamarzy bycie tą "nagrodą" dla zwycięzcy ;) w pojedynku na miecze, ale tylko na miecze. :D

Gość pSEDŁONIM____
Chciałabyś, MoniaG. Albo kochający Cię mężczyzna-mąż, albo najczęściej nie mający bladego pojęcia o związku z kobietą "partner".

Pseldo, przyjdzie mi z tego to, ze sie usmiechne do monitora plus pocwicze stawy dloni, a o stawy zawsze dbac warto No i chyba tylko tyle :)

Gość pSEDŁONIM____
No, Sekundantko, idźmy z duchem czasu. Ter\ to raczej na armaty kolejnej generacji. Komu by się tam chciała teraz pałaszem machać....

Gość pSEDŁONIM____
Na stawy, Palola, łyknij sobie ze dwie garście tych amerykańskich pastylek...

Gość podtrzymuje
luska ty jestes stara pizda podnoszaca tematy:D

Gość Cavalleria rusticana
"Rycerskosc....gratuluje umiejętnosci kopiowania, aczkolwiek nie zamierzam dyskutowac z Tobą, gdyz tematem forum jest zupelnie cos innego. znajdz dla siebie odpowiednie forum i tam sie wykaz rycerską inteligencja" Kopiowania czego, jeśli wolno spytać ? W kwestii zamiarów dyskutowania...mam identyczny...;) Sugestia, żebym sobie stad poszedł, jest nie na miejscu, czyli jest niegrzeczna, ale rozważę ją :)

Gość pSEDŁONIM____
Ejże, nieco kultury w odniesieniu do Luśki!

Gość sekundantka***
Po ilości dyskutantów, Psełdo, podtrzymuję swoje zdanie, iż to "trudne" pytania, choć życiowe, żywotne czy też z życia wzięte. :D A co u mnie? Hm... Nowy Rok... lat przybywa... robi coraz bliżej, niż dalej... ;)

Gość pSEDŁONIM____
I to jest chyba pociechą, Skundantko, że nam coraz bliżej, niż dalej. Zima dokucza?

Gość pSEDŁONIM____
Osobiście uważam, że znacznie więcej satysfakcji i przyjemności daje masowanie innych organów. No, ale jak się to mówi - co kto lubi..

Gość Cavalleria rusticana
"pewnie niejednej z nas się czasami zamarzy bycie tą "nagrodą" dla zwycięzcy" Czym żesz innym Tośka, niż realizacją własnej podmiotowości, jest spełnianie własnych marzeń ? ;)

Gość sekundantka***
A właśnie wyszło męskie lenistwo na wierzch! :D Armaty nowej generacji powiadasz??? A pewnie, bo mniej wysiłku wymaga naciśnięcie jednego guziczka małym paluszkiem, niźli takim pałaszem pomachać. Dlatego mili Panowie, omija Was taka przyjemność jak zarzucenie Wam, przez Niewiastę, chusteczki na szyję z wyszeptanymi przez nią czule słowami " mój Tyś jest, mój, na wieki!" ;):D

Gość pSEDŁONIM____
Lenistwo zapewne większe, ale za to duże pole do popisu dla męskiego intelektu. Ponoć kobieta uważa, że intelekt jest najbardziej intrygującym ją elementem męskiej osobowości. :-)

Gość pSEDŁONIM____
(A wymieniona przez Ciebie przyhjemność, Sekundantko, rzeczywiście nas teraz omija. Nie tylko ona zresztą.