Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

singielki lączmy się!

Polecane posty

hej :) jestem singielka, niedawno rozstalam sie z facetem ktory nigdy nic nie wiedzial, nie wiem nawet czy on wie ze zyje ;) czy ktos jeszcze tutaj jest sam? szukacie kogos na sile? czy zyjecie dla siebie?

Gość zanudzona na smierc
ja moglabym sie dolaczyc tylko ze mam faceta,ale nie mam zadnych dobrych kolezanek.........

Gość uikz267
jestem sam z wyboru .

ale czemu nie masz kolezanek? przez to ze za duzo czasu spedzasz ze swoim facetem i swiat nie istnieje dla Ciebie czy tak po prostu wyszlo? ja mam jedna przyjaciolke i jedna bardzo dobra kolezanke, poznaje ciagle nowych ludzi, to nie takie trudne ;)

Agnieszka-jaka Ty ladna jestes:) Ale nie wlaze w topik bo mam kogos;)

Gość nie chce byc singielka
jestem sama, bo nikt mnie nie chce :( ale gdyby ktoś mnie zechciał to od razu bym poleciała

Gość mania pyta
ja tez jestem sama, a to dlatego ze albo zle szukam albo nie mam szczescia no wiec moje zycie jest nudne i monotonne

Gość i sru i fru
hej to ja się dołączam;).Jestem sama z wyboru, nie szukam kogoś na siłę,a moja decyzja spowodowana jest tym,ze coraz trudniej jest trafić na odpowiednią osobę/

Gość uikz267
bo mam ciężki charakter i życie ze mną nie byłoby łatwe .

Gość zanudzona na smierc
nie mam kolezanek bo z jednej strony mam troche pecha bo najczesciej poznaje jakies latwe pustaki, w pracy wiekszosc to faceci z drugiej strony tez nie mam duzo czasu na zycie towarzyskie bo duza pracuje,a z trzeciej strony to jestem troche ''trudna'' osoba .....

ja myslalam ze trafilam bylam ponad 2 lata w zwiazku, ale on nigdy nie powiedzial ze mnie kocha, ale potrafil gory przenosic dla mnie teraz sie popierdzielilo bo on nigdy nic nie wie, nie wie co do mnie czuje, swieta i sylwester osobno i powiedzialam koniec pwoeidzial ze chce byc moim kolega, a dzisiaj juz 30razy dzwonil.. nie odbieram oczywisicie ale nie rozumiem tego zachowania jak narazie ten rok zaczynam od postanowienia ze robie cos dla siebie, mysle tylko o sobie, warto byc w zyciu egoista :D

Gość i sru i fru
ja też mam bardzo mało koleżanek,z tymi co mają rodziny mam już bardzo mały kontakt, pomimo,że się mieszka w jednym mieście.Mam jedną dobrą koleżankę z którą się trzymamy ,znamy sie od lat szkolnych a od 3 jak dobrze kojarze razem pracujemy

Gość ...taka jedna ja...
dołączam i ja jestem sama, ale nie z wyboru, raczej z braku wyboru - wolę być sama niż z kimś na siłę, po co tracić czas na coś co nie ma przyszłości? Sorry, ale nie jestem desperatką:)

Gość uikz267
w tym świecie nie ma miejsca dla słabych ludzi , a ja własnie jestem słabym cżłowiekiem .

ja zaczelam nowa prace od grudnia ale widze ze nie polubilysmy sie z dziewczynami jedna to na mnie wilkiem patrzy wiec ja unikam, nawet czesc jej nie mowie :o jedna dziewczyna jest spoko ale koleguje sie z tamta druga wiec odpuszczam:P zaczelam studia zaoczne w tym roku wiec tez kilka dziewczyn poznalam, wiec bedzie sppko :) ale jak narazie nie szukam faceta na sile, zreszta jak to jest szukac? wychodzisz na miasto i na czole piszesz szukam faceta?:P

Gość zanudzona na smierc
ja mieszkam w uk, i tak szcezre to widze sie z kolezankami z pl, czesciej iz z tymi ''kolezankami'' ktore mam tutaj. moja przyjaciolka tez jest w pl no i niestety mimo ze nadal jest dla mnie jak siostra to wiadomo kontakt sie troche rozluznil . czasami pogadamy na skypie czy wyslemy sobie maila ale to nie to samo co spotkac sie,gdzies wyjsc i pogadac, brakuje mi kogos tutaj na miejscu ,jakies fajnej duszy z ktora mozna byc ''na biezaco'' ......

Gość i sru i fru
Masz rację Agnieszko,trzeba też trochę pożyć tylko dla siebie.ja już dawno skończyłam z życiem dla innych.owszem pomogę bliskiej osobie jak mam możliwość ale jak ktoś sobie o mnie przypomina jak ma interes to nie ma mowy.

Gość zanudzona na smierc
aga- facet sam przyjdzie. ja nigdy nie szukalam. sami mnie znalezli ;-) jak masz jakas fajna paczke znajomych to tez jest fajnie, najgorzej to byc samotnym.

Gość uikz267
Ja mam 27 lat i jestem singlem z wyboru .

Gość i sru i fru
wspólczuję kijowej atmosfery w pracy:(Tez kiedyś to przerabiałam .Ale mam nadzieje ,ze kolezanki ze studium okażą się w porządku,Ja już dawno zakończyłam edukację wiec nie mam możliwośći poszerzana grona znajomych.

Gość zanudzona na smierc
i sru i fru- no wlasie taka by mi sie przydala, z ktora pracuje bo wtedy to mozna pogadac codziennie,czasami gdzies wyjsc. mialam w sumie jedna kolezanke, calkiem fajna ,ale niestety od kiedy zostala mama to nie ma czasu ,albo gada tylko o dziecku,co mnie szczerze nie intresuje......

Gość ...taka jedna ja...
Też mam sporo koleżanek, ale większość już zaobrączkowana, zaręczona albo najzwyczajniej w świecie kogoś ma, więc nasze rozmowy zwykle sprowadzają się do ich związków, ogólnie uczuć, w tym do mojego "problemu" - dlaczego taka dziewczyna jak ja jest sama? nie wiem, moze taki mój los, ale macie rację, przecież nie wyjdę na ulicę z napisem na czole "szukam faceta" :P

Gość facewyrgwter
czym sie różni singielka od starej panny?

Gość sru uuuuuuuuu
interesownosc jest gorsza od samotnosci! nie nawidze tego! mam taka kolezanke w pracy, ktora zawsze "przy okazji" cos chce... udaje ze tego nie widze, nie wiem.. ale tak jest

Gość zanudzona na smierc
czlowieka nigdy sie nie zadowoli- z facetem -zle, bez faceta- tez zle.

Gość bhjbjh
co to za durny termin singielka?:O A juz singielka z wyboru to w ogole jakies nieporozumienie:O

Gość sru uuuuuuuuu
agnieszka ladna jestes:) tylko nosek pudruj, bo sie słabo świeci.. a to dodaje wielkosci jeszcze

Gość i sru i fru
to fakt ,ze osoby wolne z tymi w związku czy mającymi rodziny może mieć coraz mniej jakiś wspolnych tematów.Jak koleżanki mówią o dzieciach czy związkach a człowiek nie ma doświadczenia to się właściwie tylko słucha .Albo teksty"nIe przejmuj się tez kogoś będziesz mieć"Po 1 skąd pewność ,że dla kogoś to jest powód do przejmowania się, po 2 gie skąd mogą to wiedzieć czy druga osoba kogoś pozna czy nie? Trochę tendencyjne "wstawki"