Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oenerowiec partiota

To co dzisiaj usłyszałem w radio mnie zszokowało

Polecane posty

Gość oenerowiec partiota

Kwaśniewski powiedział, że najlepiej by było gdyby europa zintegrowała się w federacje! Pytam was, czy to nie jest zdrada państwa? Czy to nie jak sprzedanie nas Zachodowi? Jak Kwaśniewski zdrajca mógł coś takiego powiedzieć. Ja wiedziałem że z tej Unii będą same kłopoty i tak jest. Wystarczy spojrzeć. Unia pogrążyła Polske, bezrobocie rośnie, podatki, wszystko. Niedługo też stracimy nawet walute. Od sześciu lat przez Unie jest coraz gorzej. A na dodatek Kwaśniewski Tusk chce nas sprzedać Zachodowi. To jak rozbiory Polski!!! Pytam gdzie wy macie wyborcy oczy, czy nie widzicie że Unia wysysa Polske?? Przecież uważanie że powinna powstać federacja europejska, to jawna zdrada państwa! Jedyną partią która sprzeciwiała się od samego początku wstąpieniu to tego eurościerwa, był PiS i LPR. Ale oczywiście wasza naiwność sprawia że oddajecie władze zdrajcom z PO i SLD, którzy jawnie przyczyniają się do upadku Rzeczpospolitej. Dlatego pytam. dlaczego??

Gość a co to ma wspolnegos
co to ma wspolnego z zyciem uczuciowym ? myslisz ze cos takiego by powstalo ? Francuzi z Niemcami ? Brytyjczycy maja wszystko w dupie i ciagle sa glosy ze wsytąpia z ue Szwedzi to samo , euro nie chcą , unii coraz wiecej ludzi tez nie chce ue sie niedlugo zacznie sypać jak domek z kart :)

Gość kot13
to uczucia patriotyczne. Uczucia to nie tylko dupa ale także miłość do własnego kraju.

A czego sie mozna spodziewac po komunistycznym aparatczyku ze zdradziecka przeszloscia

Gość Fryczkowska_Ania
W mordę Was biją, Wy mówicie, że popieracie PO /Partia Obietnic/ Notowania PO rosną faktycznie czy propagandowo? Jak z Gebelsa, który mówił, że kto ma władzę to i propagandę, która na użytek służy.

Gość abeeess
to jakies dziwne , na Zachodzie jest coraz wiecej przeciwników członkowstwa...a w Polsce na odwrot :D

Gość jest to całkowicie zrozumiała
to zapisz się do nowej partii Pisdor

Powinniście sobie w końcu uświadomić, że w nowej architekturze świata, tylko mocna i silnie zjednoczona Europa, może liczyć się na tej planecie. A korzyści z Unii jest mnówstwo, trzeba się troche rozejrzeć zanim zacznie się pisać nacjoanlistyczno-polakocentryczne teksty. Chwilowy kryzys który przeżywa tylko jeszcze bardziej ją wzmocni. Kiedy najbogatsze państwa Europy padną ekonomicznie ich społeczeństwo też to zrozumie. Jedyną słuszną drogą, jest integrowanie Europy i docelowo utworzenie federalnego państwa. Tylko taka jest słuszna racja i sposób by nasi potomkowie, żyli w pokoju i dostatku. Tysiąc lat temu plemiona europejskie łączyły się w państwa, dziś trzeba przejść na wyższy stopień integracji.

Ja głosowałam przeciw unii. Chciałam aby Polska była państwem niezależnym. Ale niestety....dużo ludzi dało się ogłupić i głosowało za.

Riczart Alpert--nie masz racji pisząc, że kiedyś w Polsce się poprawi dzięki korzyściom z unii. To znaczy poprawi się-ale kiedy???? !!!!!! Za 40 lat???? A wtedy to już może mnie nie być i szczerze nie interesuje mnie jak będzie w Polsce za 50 czy 100 lat. Mnie interesuje tylko to jak jest w Polsce teraz--gdy JA ŻYJĘ. A chcę żyć dobrze. A jak mnie już nie będzie to....róbta co chceta

Gość buhah ah ha ha hh h
"Tysiąc lat temu plemiona europejskie łączyły się w państwa, dziś trzeba przejść na wyższy stopień integracji." jasneeeeeeeee :classic_cool:

''Riczart Alpert--nie masz racji pisząc, że kiedyś w Polsce się poprawi dzięki korzyściom z unii. To znaczy poprawi się-ale kiedy???? !!!!!! Za 40 lat???? A wtedy to już może mnie nie być i szczerze nie interesuje mnie jak będzie w Polsce za 50 czy 100 lat. Mnie interesuje tylko to jak jest w Polsce teraz--gdy JA ŻYJĘ. A chcę żyć dobrze. A jak mnie już nie będzie to....róbta co chceta'' No właśnie zamiast patrzeć tak egoistycznie, powinnaś pomysleć jak będą żyć Twoi potomkowie. Twoje dzieci wnuki, prawnuki itd. Czy będą mieli co jeść, w co się ubrać, gdzie kształcić. Powinnaś pomyśleć że należy prowadzić badania naukowe, ekspedycje kosmiczne, innowacyjne nowoczesne technologie, prowadzić badania nad leczeniem chorób dziś nieuleczalnych, należy pomyśleć o naturze, która jest zdegradowana. Na to wszystko Polska sama jest za słaba. Jak widać inne państwa też na to są za słabe by działać osobno. Powinnaś pomyśleć by Twoi potomkowie nie zarzynali się na wojnach, które nieraz już przeszły przez Europe. Potężną gospodarke możemy tylko zbudować razem. W Polsce możemy zbudować tylko gospodarke, która może paść jak Irlandia po paru latach. Nigdy nie zbudujemy jako Polska gospodarki która może się oprzeć potęgom jak np. Chiny, USA. Problem który teraz trapi Europe to brak spójności. Musisz zrozumieć, że tylko Zjednoczona Europa z pół miliarda mieszkańców może to zrobić. Inaczej kiedyś Europa umrze. Tyle w temacie. Przemyśl to🖐️

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
europa i tak już umarła chiny sobie strzeliły w stopę za mało dzieci, kontrola urodzeń jak by nie imigranci z turcji i afryki to w europie byłby jeszcze większy spadek ludności. Według prognoz do 2050 z europy wyparuje 100 mln ludzi