Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość underrrr

kolor włosów !!!!!!!! foto

Polecane posty

Gość underrrr

szukam farby do włosów , chce uzyskac moj naturalny kolor czyli ten http://www.voila.pl/323/ageec/?1 jak byłam w rossmanie to co wzięłam farbe do ręki to te kolory były jakies takie czerwoniaste a ja szukam takiego popielatego , obecnie mam rude moze któras farbowała na jakis popielaty brąz i moze polecic jakas farbe?

Średni brąz palette, ale to jeszcze zależy od koloru podstawowego, więc u Ciebie może wyjść inaczej.

Gość underrrr
cieżko zamalować rudy?

Gość underrrr
pomocy juz nie chce rudego!

Nie chodzi o to, że ciężko. Tyle, że może Ci wyjść jaśniejszy/cieplejszy kolor, a nie taki popielaty jak chcesz. Najlepiej udać się do fryzjera. Ewentualnie w sklepach dla fryzjerów są dekoloryzatory. Nakładasz tak jak normalną farbę, a potem farbujesz na taki jaki chcesz. Ale musisz się liczyć z tym, że jak w domu robisz to wyjdzie "niewiadomoco".

Gość underrrr
dekoloryzator sprawi ze włosy będą jeszcze bardziej rude wieć wole nie ryzykowac

Niekoniecznie-u mnie nie było widać różnicy, znajoma miała na głowie mniej więcej wszystkie kolory tęczy ;)

Gość underrrr
poza tym dekoloryzagtor to nic innego jak zwykły rozjaśniacz a ja mam delikatne włosy może spróbuje jakiegoś jasnego brązu :classic_cool: