mloodaax3 0 Napisano Styczeń 2, 2011 czeeesc . Wczoraj pierwszy raz kochałam sie z chlopakiem .. niestety bez zabezpieczenia... wime bylo to z mojej strony bardzo nieodpowiedzialne . Ale dlugo to nie trwalo bo za bardzo mnie bolalo . do niczego nie doszlo znaczy ze nie doszedl .. nie spuscil sie ani nic mimo wszytsko strasznie sie boje. Wczoraj rano jak wstalam wszystko mie bolalo . 18 mam dostac okres ale do tego czasu chyba zwariuje .. co mam robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krakowiankaaa Napisano Styczeń 2, 2011 czekac do dnia @ i zrobic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgdfgdfg Napisano Styczeń 2, 2011 rozglądnąć się za śliczną wyprawką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pseudoinumVV Napisano Styczeń 2, 2011 a ile trwa Twoj cykl??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloodaax3 0 Napisano Styczeń 3, 2011 fgdfgdfg dziekii pocieszasz ; / pseudoniumVV ponad 30 dni 33 -35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach