Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojfacet...

Co myslicie o takim facecie

Polecane posty

Gość mojfacet...

moj facet ma 25 lat rozmawia się z nim normalnie jest inteligentny, po studiach normalny chłopak. Piszemy ze sobą rzadko smsy - częściej rozmawiamy telefonicznie lub się spotykamy. Ale ostatnio doznanaje szoku on pisze mi nio, kosiam cie, ja ce. Itd. Dlatego mam podejrzenia, że przesiaduje na internecie i gada z nastolatkami i stad mu sie to wzielo;/ jakas masakra az dziw bierze ze 25 latek takich slow uzywa.

Gość ieezzammmmmmmm
dobry temat "nio" a szlak człowieka trafi jak tak pisza stareqnie i niu po 30 i tak pisza jakby mieli po 13 lat:(

Gość mojfacet...
do tego jest czarnoskórym obywatelem Senegalu i mieszka w pobliskim schronisku dla uchodźców

Gość mojfacet...
no mnie też szlag trafia i pytam się dlaczego tak pisze przecież to jest dziecinne i tak czy siak do faceta i czuje się jakbym z dzieckiem rozmawiała. Mówi, że to pieszczotliwe, ale mnie to wnerwia i im częściej mu zwracam uwagę tym się on wkurza, że się czepiam. Więc staram się nie czepiać, ale to mnie tak irytuje;/

Gość mojfacet...
Na swoje części ciała mówi normalnie. I też kiedy rozmawiamy w cztery oczy to nie mówi nio tylko tak nie mówi kosiam cie tylko kocham. Normalnie tylko w smsach i rozmowach na tlenie uzywa takich zwrotów.

Gość trybun na kafe
no mozliwe , że sie zabawia w necie z gimgównem albo w takie towarzystwo wpadł. To infantylne i dziecinne. Są ciekawsze i pieszczotliwe słowa dla kobiety. Moze też naśladować jakiś styl i zgłupiał, ale to go nie usprawiedliwia

Gość mojfacet...
Znam jego znajomych sa to normalni faceci w jego wieku. Mysle, ze wlasnie sa to jakies gimnazjalistki z internetu :(

Gość mojfacet.
facet w jego wieku powinien mówić obciągnij mi z połykiem , a nie kosiam cie dziwny jakis

Gość mojfacet...
gdyby zwracal sie z kolei do mnie w tak chamski sposob jak ktos tu wyzej napisal to nawet bym nie probowala z nim rozmawiac tylko dawno kopnela w dupe. Nie znosze chamstwa takiego w stosunku do mnie. A to co robi fakt dziwne jest i chyba mysli, ze jest fajne tylko, ze ja uwazam to za glupie, bo jak mu zwracam uwage to sie obrusza.