Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kunzitte Sammmana

Sadze ze im wczesniej straci sie dziewictwo tym lepiej. Mam 14 lat i nie ma co

Polecane posty

Gość Kunzitte Sammmana

czekac. To nie tak ze sie puszcze ale po prostu zrobie to z jednym a potem bede czekala na tego jedynego az go znajde.

Gość trybun na kafe
masakra...:( Dzieci zabieraja sie za seks, bo tak maja narąbane w głowach....a idź i rżnij sie...tylko potem nie jazgocz

Gość adinnaaaa
a co to ci niby da ze zrobisz to ot tak? nic nie zyskasz a mozesz stracic szacunek do siebie. kobietom ktore juz maja spory bagaz doswiadczenie w sferze seksualnej zdarza sie przypadkowy sex i maja ogromnego moralniaka i wyrzuty sumienia, a co dopiero takie dziecko jak ty. na takie rzeczy bedziesz miala jeszcze mnostwo czasu

Gość zielono mi99
no i po co Ci to? :D jeszcze nie znasz życia... zrobisz to z kimś, ten jedyny raz, może i wpadniesz- tego nie wiesz, i całe życie zrujnowane przez to że chciałaś jeden raz się zabawić... nie rozumiem takiego podejścia do zycia :o na te sprawy przyjdzie jeszcze czas, nie ma się co spieszyć, uważam, że seks jest przyjemny jedynie wtedy, gdy przeżywasz go ze swoją prawdziwą miłością, a nie kimś z przypadku tylko po to żeby "mieć to z głowy" :o w tym wieku jeszcze nie ma mowy o prawdziwej miłości więc naprawdę, radzę Ci poczekać...

Gość Kunzitte Sammmana
Co mi da? Bende to miala za soba juz. Nie bede musiala sie tego wstydzic i nie wejde z takim bagazem w dorosle zycie

Gość OOOOO taaaaaaaaaaak
A za miesiąc będziesz na forum zadawać pytanie-czy jestem w ciąży????????

Gość Kunzitte Sammmana
Haha bardzo smieszne. Wiem jak sie zabezpieczyc przed niechcianom ciazom zteszta to bedzie moj pierwszy raz wiec stracha ni ma

Gość zielono mi99
po pierwsze kup słownik ortograficzny :) ale nie o tym teraz... a co BĘDZIE :D jak zrobisz to, ok, super, zaspokoisz swoją potrzebe, a potem się okaże że wpadłaś? pomyślałaś o tym? :o trzeba wszystko brać pod uwagę. A doświadczenie w tych sprawach na pewno pomoże Ci zdobyć kiedyś Twój chłopak, prawdziwa milość Twojego życia, jeśli mu bedzie na tym zależało. jaka ta młodzież jest dziwna w dzisiejszych czasach. :o wogóle nie myślą o konsekwencjach i spieszą się do tej dorosłości, a tak naprawdę nie ma do czego...

Gość adinnaaaa
bende bende heheh jaka ta mlodziez w dzisiejszych czasach jest ograniczona. co ty myslisz ze swiat na seksie stoi? czasami dla doroslych ludzi to malo wazna sprawa, a tu 14-letnie dziecko boi sie ze zostanie jedyna dziewica w gimnazjum. dziecko w twoim wieku inne rzeczy powinny byc uznane przez ciebie jako priorytetowe. chyba ze twoim marzeniem jest zostanie mala dziweczka

Gość zielono mi99
dokładnie. zgadzam się ;)

Kunzitte Sammmana -> to pewnie tez wiesz że żadne zabezpieczenie nie daje 100% gwarancji

Gość OOOOO taaaaaaaaaaak
Wiedzą na ten temat to Ty dziewczynko nie grzeszysz-za pierwszym razem tez można zajść w ciążę!!!!!

Gość zielono mi99
oczywiście że można. fakt faktem rzadko się to zdarza, ale można. :o

Gość Kunzitte Sammmana
Ale on bedzie w kondomie wiec il jest promila ze zajde?!

Gość zielono mi99
oj prezerwatywy nie są tak skuteczne jak Ci się wydaje :o mogą pęknąć, uszkodzić się w trakcie stosunku i dupa zimna :/

Gość adinnaaaa
jak uzyje jakiegos zabezpieczenia to watpie ze wpadnie, musialaby miec ogromnego pecha. tu jest inny problem

Gość OOOOO taaaaaaaaaaak
A potem będzie płacz.....

Gość dobre sobie buhaha
dziecko, gówniarz cie nei będzie nawet umiał puknąć i ine poradzi sobie z prezerwatywa, a starszy tego nie zrobi bo to zwyczejnie karalne (no i sory, masz 14 lat wiec nie wiem czy seksualnie dla faceta juz jestes atrakcyjna) kup se lepiej wibrator

Gość OOOOO taaaaaaaaaaak
Co za młodzież no nie wyrabiam.....ja dziewczynko w Twoim wieku nad książkami siedziałam a Tobie sex w głowie .....a pózniej małoletnie mamuśki...

Gość Jdmwtjagp
Powiedz o swoich planach rodzicom, a mamusia i tatuś na pewno się ucieszą tępa szmato 🖐️