Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie zdecydowac szybko

Co myslicie o takim zegarku na prezent?

Polecane posty

dziekuje:) zalezy mi zeby byl elegancki i prosty

Gość napisz chodz spotkamy sie
ladny

Gość napisz chodz spotkamy sie
ten pierwszy mi sie bardziej podoba

Gość miękkacipa
jestem przesądna, wybieranie zegarka to jak odmierzać komuś czas do końca, podobnie z butami - na odchodne

Gość weź ten dkny
moim zdaniem ładniejszy

o prosze ten ostatni Kleina tez mi sie spodobal:) No i teraz mam jeszcze wiekszy dylemat

a co do przesadow to buty juz mi kupowal tez i sie nie rozstalismy, nie wierze w takie glupoty;)

Wybrałabym jednak ten DKNY. Chociaż najlepiej byłoby przymierzyć oba i się przekonać, który lepiej pasuje.

nie bede miala okazji niestety przymierzyc i w tym tez jest pewien problem. Dlatego musze wybrac tak na oko

nie wiem po co ktos sie podaje za mnie, ale wezme ten zegarek z linka rowniez pod uwage:D

Gość fxdwsfsxwfgxsef
nie podobaja mi się, bo są bardziej jako ozdoba niż zegarek - mała, słabo widoczna tarcza, małe wskazówki, nie muszą byc wszystkie cyfry, ale przynajmniej powinny być kropki, lubię spojrzec na zegarek i od razu skojarzyc godzine a nie sie zastanawiac czy sie nie pomyliłam można znaleźć zegarki bizuteryjne, tez z niewielka tarcza, ale czytelną

raczej w tym drugim linku podanym przeze mnie zegarek Kleina jest dosc czytelny i ciezko sie na nim pomylic. No chyba ze ktos ma problemy z odczytywaniem godziny

ladny ten twoj, ale dla mnie troszke za bogaty, raczej do bizuteri pasuje a nie na co dzien do pracy np. Dlatego ja bym chciala cos jednolitego

A kupujesz w Polsce ten zegarek? Ten Donny Karan mi akurat sie nie podoba. Zbyt prosty, nie ma w nim nic fajnego. Moja siostra ma ten z CK i ma bardzo sztywną bransoletę, to jest jakby skóra ale wyglada jak plastik. Mimo to elegancki, ale musialabys sobie mierzyc zeby zobaczyc czy Tobie pasuje. Ja mam tez takiego podobnego Hilfigera ale bez tych tachometrów w środku i nosze go jako sportowy, ma czerwony skorzany pasek a ten Twoj jest plastikowy wiec to bardziej sportowy model. Jesli chcesz zegarek uniwersalny to poszukaj cos z Esprit bo mają fajne modele. Osobiscie choruję teraz na mojego Michaela Korsa http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=485128&CategoryID=23930&LinkType=#fn=BRAND%3DMichael%20Kors%26sp%3D1%26spc%3D108 Swojego Guessa nosze na codzien do wszystkiego mimo, ze ma krysztalki http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_SPM216148947P?sid=IDx20101019x00001e&srccode=cii_0&cpncode=24-125152339-2 Zobacz sobie gdzies te Esprit.

Ja lubię właśnie z taką "nieczytelną" tarczą, bo i tak mam zegarek ustawiony w telefonie, więc ten na rękę używam jako ozdoby i do orientacyjnego sprawdzenia czasu. Ja sobie chciałam kupić ten CK Delight, ale na razie nie mam pieniędzy na takie zabawy ;) Ten DKNY ma trochę za gruby - jak dla mnie - ten pasek. Tzn. te linie są zbyt kwadratowe i zbyt grube.

Ten CK delight tez mi sie wlasnie podoba:) I tez sie nad nim zastanawiam