Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka1701

Ślub w 8 miesiącu ciąży.

Polecane posty

Gość julka1701

Mam dylemat jestem w 4 miesiącu ciąży i ślub możemy wziąść dopiero w maju ponieważ mamy żałobę.Nie wiem czy robić wesele w maju czy lepiej po narodzinach dziecka.Brał ktoś ślub w tym miesiącu ciąży ?

Gość no juz sama nie wiemmmm
yyy no wiesz jak chcesz urodzic przed olatrzem to wez slub, ale wiesz jak sie bedziesz zle czula, a tu trzeba zachowac powage, skoro macie zalobe przykro mi, moze wezcie slub cywilny, urodzisz dziecko troszke podrosnie i wezmiesz koscielny moj znajomy bral slub jak jego syn mial dwa latka

widocznie jest TAKA ZE SIE PRZEJMUJE TYM ''CO LUDZIE POWIEDZA'' JAK DZIECKO BEDZIE nieslubne HAHAHA

Gość jaaaaaaa123333333333333333
Poczekaj aż urodzisz i dziecko odrośnie, my braliśmy ślub, gdy nasz synek miał 2,5 roku, a gadaniem ludzkim nie trzeba się przejmować, i tak będą gadać, choćby nie wiem jak człowiek zrobił i tak wszystkim nie dogodzi, dlatego trzeba żyć swoim życiem...

Gość trybun na kafe
wszystko to jest bez znaczenia. Liczy sie tylko siła związku a nie pitolenie o pierdołach wyglądania, wypadania i tradycji

Gość julka1701
Mi zależy na ślubie kościelnym i wolałabym w sumie żeby to było po kolei bo jak juz się dziecko urodzi to może być cięzko wziąść ślub, tylko boje isę że bede sie żle czuła ale dzieki za rady .

Gość cxvvv
będziesz wyglądac jak maciora buehehehehehehe. a nie wstyd ci było od ludzi skurwic się pprzed slubem?

jak najbardziej wypada, będziesz żywą reklamą tego, że nie używacie środków antykoncepcyjnych, prawdziwa matka Polka...żałosne......

Gość rusałka^^^86
ja auważam że możesz bez problemu wziąść ślub i nie ma tu nic do rzeczy 'że tak się powinno', a wg mnie kobieta z brzuszkiem w sukni ślubnej wygląda uroczo :) chociaż minusem jest to że ani alkoholu nie wypijesz, ani nie potańcujesz, ani mąż cie przez próg nie przeniesie no i jednak w 8 miesiącu będziesz się czuć dosyć ociężała i mogę cię zapewnić że wesele cię szybko znudzi i będziesz senna, w końcu to ciąża, nogi puchną itd..

Gość ertyucvbngfhj
hmm...ja bylam na weselu 25 kwietnia a dziecko urodzilo sie 5 maja....tego samego roku, wiec wszystko jest mozliwe.

''kobieta z brzuszkiem w sukni wyglada uroczo'' hhaha nie zartuj. ja jak widze babe w ciazy to mam odruch wymiotny. okropne sa brzdyle;/

Gość rusałka^^^86
nie żartuję, kobiety w ciąży w sukni ślubnej wyglądają pięknie

Gość POSPOLITA KRÓFKA
bedac na Twoim miejscu wzielabym tylko cywilny z poczestunkiem dla swiadkow a po narodzinach koscielny. bedac w ciazy niewiadomo jak sie bedziesz czula i wg ani sie nie pobawisz ani nie napijesz bedziesz chciala zeby ta szopka szybko sie skonczyla a goscie pojda do domu. ale to twoja decyzja jak zrobisz. to ze dla ludzieggo gadania chcesz wziasc ten skub jak najszybciej to bez sensu. to nie tragedia ze dziecko bedzie wczesniej niz slub:) ja radze po narodzinach :)

Gość to połączycie
chrzciny i slub. A tera weżcie ślub cywilny, albo poprostu poczeajcie na narodziny.