Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Batycka

Podrywanie zajętego faceta-świństwo?

Polecane posty

Gość każdy ma to na co się godzi...
no ludzie, jakim cudem to wina wolnej laski? Ona może robić co jej się podoba. Bo jest wolna i nieograniczona niczym. To facet jest zajęty, w związku, coś tam komuś deklarował i w związku z tym nie powinien reagować na "zaczepki czy propozycje" innej kobiety. Ale pewnie, w naszym kraju, to zawsze wina kobiety... Radziłabym narzeczonym i mężom pozakładać GPS-y i sprawdzać co chwila gdzie i z kim się podziewają, bo a nóż ktoś ich che poderwać... A po co mi chłop, który leci na każdą chętną. Na drzewo z nim i poszukać takiego, któremu będzie można zaufać i nie śledzić co robi w wolnych chwilach

Gość qwertuś1231
każdy ma to na co się godzi.. takaś mądra... chyba faceta nie masz/nie miałaś. Nie przesadzaj też za bardzo (GPS??) bo bajki z tego wychodzą. Tak bronisz tych podstępnych kobietek to pewnie sama jesteś jedną z nich i łasisz się do jakiegoś zajętego gamonia :) Wybacz... A zobaczysz czy będziesz taka mądra, gdy będąc w związku (nawet tym najpewniejszym) trafi Ci się taka jedna, co będzie korzystać na każdej waszej kłótni, czy jakichkolwiek problemach.

Gość qwertuś1231
każdy ma to na co się godzi.. acha i nie generalizuj - żadne zawsze - bo to zależy. Raz kobieta jest winna, raz głupi facet, raz głupia kobieta , raz smutny facet, raz zdesperowana kobieta... a jeszcze innym razem - oboje :) itd

Gość Zajęty facet....
Wie odwrócę Ci sytuację. Jakby jakiś facet składał propozycję mojej żonie i ona by mi o tym powiedziała, to bym mu tak dopierdolił że by się nie pozbierał.

Gość qwertuś1231
Ja jeszcze zrozumiem, jak facet naprawdę się zakocha i zakończy stary związek na rzecz nowego. Ale często bywa tak że mając problemy w związku, nawet drobne, gdy jakaś kobieta nieustannie adoruje faceta ten się daje złapać w sieć, a co mu tam - ryzyk fizyk i lecą do łóżka, stary związek się kończy a na nowy i tak nie ma perespektyw To po prostu wszystko zależy od sytuacji, od ludzi,okoliczności i nie ma co uogólniać , że to zawsze wina faceta/kobiety bo to zwyczajnie bez sensu. Nie ma też po co się kłócić że kobiety zawsze są niewinne... To zależy :) i już

Gość gość
Byliśmy ponad 5 lat razem, raz było lepiej, raz gorzej, z reguły gorzej, bo ja krzyczałam, robiłam awantury o byle co, byłam zazdrosna. On po prawie 5 latach przestał to znosić, stawał się coraz bardziej smutny. Po sylwestrze, którego spędziliśmy z jego znajomymi dowiedziałam się, że jestem w ciąży, był koniec stycznia. Była rozpacz co dalej zrobimy, jak to będzie jak pojawi się dziecko. Oboje byliśmy w szoku, pełna antykoncepcja itd. Podjęliśmy decyzję, że zamieszkamy razem. W końcu jak kolejny raz mu zrobiłam awanturę o jakieś byle co, stwierdził, że ma tego dość, że nie umie tak dalej żyć, budząc się w nocy z krzykiem. A ja musiałam go odzyskać…. Zrobiłam to dzięki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl – jesteśmy znów przeszczęśliwi.

Gość gość
Fakt,coś w tym jest, że wolna laska może podrywac kogo chce,bo przeciez to nie ona jest w związku. Tylko dziewczyny podchodząc do zajętego chłopaka wyobraźcie sobie,ze kiedyś to wy się zakochacie, a jakaś panna podejdzie i będzie go wyrywala BO PRZECIEŻ MOŻE. Są jakieś granice i zasady. Skoro jesteśmy kobietami to powinnyśmy się nawzajem szanować i chociaż przestrzegać tego żeby nie wyrywać chłopaka, który ma już kogoś. Dla mnie to największe świństwo jakie dziewczyna może zrobić dziewczynie. I fakt, faceta tez jest w tym wina, tylko,ze teraz mówię o sytuacji w której facet np jest z kumplami na piwie, a jakaś podchodzi i go kokietuje mimo że np widzi obrączkę na palcu. Jak można nazwać taka dziewczyne? Mi tylko jedno określenie nasuwa się na język. I jeszcze jedno, karma to s*ka i wraca w najmniej oczekiwanym momencie. Rozwalisz komuś związek, z tym facetem urwiesz kontakt, a po czasie się zakochasz bez pamięci i to Tobie ktoś się tak wpieprzy w związek jak Ty zrobiłaś to wcześniej. Albo jeszcze lepiej! Będziesz z tym facetem którego odbiłaś, a to on Ciebie zostawi dla innej. I uwierz mi, że znając nasza kobieca naturę to właśnie do tej kobiety będziesz miała największy żal, a nie do swojego faceta. Szanuje się kobiety, tylko o to was proszę

Gość gość
Świństwo. Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe.

Gość gość
Kobiety maja prawo zadawac sie z kim chca i robic co chca. Atrakcyjnych mezczyzn jest malo wiec to naturalne, ze musimy sie nimi dzielic. Ja sypiam tylmo z zonatymi bo sa oni porzadnymi mezczyznami w przeciwienstwie do kawalerow.

Gość gość
Jak kocha nigdy nie zdradzi frajerki.

Gość gość
19.13 lewackie podejscie- róbta co chceta. "Uczciwi" żonaci??hahaha!

Gość Piratek
To jest pieprznięte. Tu chodzi o zaufanie. O to co ustaliły obie strony. A jak trzecia osoba się wp*****la to rak to jest. Rybki, albo akwarium. Nigdy nie wpuszczaj rybki do akwarium..... No.... Chyba, ze masz komodę... na kosmetyki

Gość gość
Nie świństwo a korefstwo wiesz szmato!

Gość gość
Tylko szmaciarz poleci na k*****.

Gość gość
Ja takiej kufie to bym cycki uciela

Gość gość
ti siento psie :D