Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden zakłopotany

Nie wiem o czym rozmwiać ze swoją dziewczyną przez tel

Polecane posty

Gość taki jeden zakłopotany

Nie wiem o czym rozmwiać ze swoją dziewczyną przez tel, jak dzwonimy do siebie nasze rozmowy nie są dłuższe niż 5 min bo brakuje mi trochę tematów, nie można wiecznie rozmawiać przecież o pracy i o studiach :( Proszę pomóżcie.

Gość powiedzcie mi prosze bardzo
i bardzo dobrze telefon nie jest od tego by przez niego pieprzyc przez pół godziny o pierdołach a jak ktoś musi się dodzwonić to doopa

Gość no to cos nie tak bo ja ze
swoim rozmawialiśmy godzinami ..a rachunki pieruńsko roslyyy :O ale mieliśmy od siebie 600 km ...więc :P

Gość Blanka1100
Powiedz jej, że ją kochasz, opowiedz jak minął dzień, buzi na dobranoc i wystarczy. Liczy się pamięć, niech ona wie że o niej myślisz. Ja też nie lubię godzinnego paplania o duperelach, bo na co to komu? Od godzinnych rozmów telefonicznych są przyjaciółki, a nie chłopak. W relacji chłopak-dziewczyna liczy się bardziej rytuał, pamięć, miłe słowo, a nie nabijanie impulsów.

Gość 56789pl8iukyjh
mam ten sam problem ze swoim obecnym chlopakiem:O zawsze nastaje taki glupi moment ze niewiadomo co powiedziec. ze swoim bylym nie mialam czegos takiego, nawet nie potrafie powiedziec o czym konkretnie rozmawialismy bo doslownie o wszystkim. ograniczeniem byly rachunki a jak zaczelismy uzywac skype to rozmowy po 2-3 godziny, konczylismy bo zaczynaly bolec uszy albo glowa ;)

Gość panibasia
POWIEDZ JEJ ZEBY UMYLA SYRY TO TY TEZ