Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniekk4756

problem z dziewczyną ..

Polecane posty

Gość Maniekk4756

witam..mam przyjaciólke z którą moge gadac o wszystkim ona tez tak sądzi..wie też że mi sie podoba jako dziewczyna..w tej chwili ma ona złamane serce bo inny jej nie chce..niewiem co powinnien zrobic poniewaz chciałbym z nią byc ,a z drugiej jednak strony to jesli zaczne cos w tym kierunku nasza przyjażń moze sie skończyc (bo tak juz miałem z innymi ) doradżcie cos..ale nie piszcie teksty typu dzieciaków neo ! dzięki za wszystkie rady !

Gość Maniekk4756
nikt mi nie pomoże ! ;(

Gość Maniekk4756
podpowie mi ktos co zrobic ?!

Gość MartawQ
powiedz ze ją kochasz!!!

Gość Jak jej nie poderwiesz
To się nie dowiesz. Tu nie ma wyjścia "mieć ciastko i zjeść ciastko". Albo będziesz je miał, albo je zjesz, i tyle.

Gość ooop
strzel focha powiedz albo miłosc albo nic.,.

Gość lala20
Bądź przy niej ,wspieraj ją jako przyjaciel a nie chłopak.Może sam zaskoczy żeby wziąć się za ciebie ;)

Gość Maniekk4756
ale powiedziec ze ją kocham ?!

Gość Maniekk4756
wlasnie o to mi chodzi..wspieram ją itp. ale niewiem czy ona zacznie mnie traktowac jako chłopaka

Gość lala20
Powiedz ,że zawsze może na ciebie liczyć i na twoją pomoc,że zawsze bedziesz przy niej , jak powiesz ze ja kochasz to mozesz ja sploszyc i dobic

Gość Maniekk4756
ale ja cierpie ..kiedy ona mówi mi o swoich rozterkach a sam nie moge jej powiedziec o tym ze chce byc własnie z nią

Gość aser
powiedz badz twardy. jesli powie ze chce byc tylko twoją przyjaciólką to mozesz zawsze sie zgodzic albo jak tak bardzo chcesz z nią byc poprostu powiedz że nie chcesz sie z nią dalej przyjaznic

Gość Jak jej nie poderwiesz
Póki przeżywa rozstanie - nic nie mów, będzie za wcześnie. Powiedz potem. Wprost. Powodzenia

Gość lala20
jak kochasz to poczekasz ,jak sie pozbiera to wtedy udez. Faceci czesto tak robią ze jak dziewczyna ma dola to wyjezdzaja ze swoja osoba. to denerwujące ze dziewczynie sie "swiat wali" a przyjaciel o sobie gada ;/

Gość Maniekk4756
ok dzieki za rade

Gość madafakerski ziom yoł !
nie nie nie takie pierdoly mu wciskacie przecie zrób tak (jesli naprawde ona na tobie tak polega) to nie gadaj z nią przez jakis czas,wogule tylko czesc najwyzej ,jak bedzie sie pytac co sie dzieje to wtedy jej powiedz ze nie chcesz cierpiec bo kochasz ją a ona cie traktuje jak zwykłego przyjaciela któremu tylko sie zwierza ..mówi ci tak zrób !!

Gość lala20
najlepiej jest sie obrazići mieć w d*pie uczucia innych.aaaaaaa jak mi jest żal takich ludzi którzy obrażając się,myślą ze załatwiają sprawe.dziewczyna cierpi i jeszcze przyjaciel sie obraza nie wiadomo za co egoista i tyle

Gość hurerr23
olej ją !! jesli ją zawsze wysłuchujesz i wspierasz i ona wie że podoba ci sie i jeszcze nie chce z tobą byc to poprostu jest mało warta.poszukaj innej

Gość Maniekk4756
przeciez ja nie mówie że sie na nią obrażam !!! a w dodatku ja chce byc z nią a nie inną .

Gość madafakerski ziom yoł !
za byle co ??! przeciez ślepy by zauwazył ze on ją kocha ,to co licza sie tylko jej uczucia a on. damska solidarnosc widze ;/

Gość lala20
to było do madafakerski ziom yoł ! ;)

Gość lala20
dziewczyny nieco inaczej przezywaja rozstania niz wiekszosc mezczyzn. a z ciebie cienki facet skoro uwazasz ze OBRAŻANIE sie (jak mała dziewczynka ,która nie dostała lizaka ) jest najlepsza metoda by cierpiaca dziewczyna zakochała sie w przyjacielu , który zawsze ja wspierał a teraz chce wykorzystać słaby moment

Gość alex?
jesli tak bardzo ci zalezy to walcz o nią . ale może jest to tylko zauroczenie a nie miłosc bo to różnica! ile sie z nią przyjaznisz ?

Gość Maniekk4756
6 miesiecy

Gość alex?
to mysle ze jestes nia zauroczony,pewnie mógłbys ją kochac gdybyscie byli razem i troche przezyli

Gość Maniekk4756
napewno nie chce konczyc z nia przyjazni ona tak samo bo nieraz mi mowila ze bała by sie jak przestał bym z nia gadac

Gość bziknięta pyt
ewidetnie chce dostac w szpare

Gość lala20
mylłe że czas zakochania nie ma reguły ...