Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornikowaa

zwiazek a miejsce zamieszkania

Polecane posty

Gość kornikowaa

zastanawiam sie czy dobrym pomyslem jest wejsc w zwiazek z facetem z przeszloscia, ktory mieszka 2 bloki dalej ode mnie; osiedle, jak to osiedle, ludzie sa anonimowi, ale jakos tam sie kojarza, znaja... wiec kojarza jego przeszlosc... wiadomo, ze byl zonaty, ale juz nie jest... nie chce wchodzic w detale, podaje fakty... i zastanawiam sie czy dobrym pomyslem bylaby znajomosc z kims takim, czy to jednak za blisko i ludzie beda gadac.... mam dziwny dylemat....

Gość Eleeene
po co ci facet dwa bloki dalej? Jak sie nie ulozy to bedziesz narazona na wieczne mijanie sie z nim. Jak bedzie z klasa to nie bedzie Ci lazil pod oknami . A jesli nie ? Ja bym nie chciala kogos z tak bliska :-P A dlaczego sie rozwiodl? Bo to tez jest baaaaardzo wazne .

Gość kornikowaa
Elena, od lat jego eks spotykala sie z innymi....

Gość kornikowaa
Ale wlasnie tez biore pod uwage ten aspekt o ktorym wspominasz. No z tymi 2 blokami to przesadzilam, dystans ode mnie jest nieco wiekszy, ale od mojej rodziny do jego bloku blizszy.

Gość Eleeene
no to nie jest tak zle z nim :-D Wiesz, jesli podoba Ci sie facet i sadzisz , ze warto zaryzykowac ,to pewnie nic nie stoi na przeszkodzie . Ja jednak wybralam w takiej sytuacji mezczyzne z daleka. Tak dla swietego spokoju ,w razie pecha w znajomosci . Ale ja jestem bardzo osoba przezorna :-P

Gość kornikowaa
Elene, dzieki za wypowiedz w tej sprawie. Ja mialam dotad facetow z daleka i bynajmniej niczego to nie ulatwilo, a wrecz przeciwnie. Czlowiek nigdy nie wie co dobrze zrobi. Przespie sie z tym. No mam dylemat, a jutro obiecalam dac odpowiedz.

Gość wiki327
nie patrz na innych, patrz na siebie :-) tez mieszkam od faceta dwa bloki dalej... i czesto sasiadki patrza i objezdzaja nas -> i to te najbardziej swiete co codziennie do kosciola na 7 rano chodzą... liczy sie tak naprawde czy jestescie ze soba szczesliwi dogadujecie sie macie wspolne zainteresowanie -> to najbardziej zbliza ludzi do siebie. A dwa bloki dalej to tylko zaleta :) nie musisz do niego 10 km jezdzic, nie ma wymówek ze on nie przyjdzie do ciebie bo jest zmeczony... bo dwa kroki dalej go niezbawia :D więc POMYŚL o SOBIE a NIE MYŚL o INNYCH!!

Gość koliaaaaaa
i powiedz mu, że nic z tego nie będzie bo za blisko mieszka :D :O i niech się wyprowadzi gdzieś dalej :D

Gość kornikowaa
wiki, dzieki za wpis. trudno powiedziec, zebym nie zgodzila sie z tym, co napisalas... co mi po opiniach obcych ludzi? oj, to bedzie nieprzespana noc.