Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriomagicc

Czemu kobiety nie lubią spokojnych facetów ? :(

Polecane posty

Gość poshposh
a jak ja pracuje w szkole, i grupa 20 18 letnich facetow szaleje na lekcji to lepiej zebym usiadla na swoim krzeselku, zamknela buzie, i siedziala spokojnie czekajac az skoncza?! ok....moge jutro sprobowac:|

Gość co się stało dokładnie
poshposh aha, no to lepiej zeby mi sie oberwalo:| jakos zyje z moim ojcem, dziadkiem, bratem od wielu lat, ktorzy potrafia zalatwiac swoje sprawy .... i jakos zaden jeszcze nie oberwal ja naprawde nie mowie o dyskusjach z dresiarzami pod monopolem faktycznie, lepiej patrzec i sluchac jak ktos sie wyzywa na jego dziewczynie Hehe ja jak przymasowałem (przypakowałem) to poczułem się pewniej ( jestem od Ciebie rok młodszy) i przestałem schodzić awanturnikom z drogi. Dwa razy po wymianie zdań kolesie rzucili się do mnie z łapami hehe Efekt taki, że jednemu połamałem nos z piąchy, drugiemu zmasakrowałem ryj z kolana hehe Dobrze że mi spraw nie założyli

Gość poshposh
obawiam sie ze mieszkamy w jakichs dwoch zupelnie innych swiatach, bo ja nie mam do czynienia ani nie pisze o osobach ktore ty masz na mysli

offerma "Efekt taki, że jednemu połamałem nos z piąchy, drugiemu zmasakrowałem ryj z kolana hehe Dobrze że mi spraw nie założyli" ja cieeeee, ale jesteś kozak. mogę być twoim kolegą Taaaa chcesz żeby Cię bronił :D

A gdybym był chudy to dostał bym w pierdol

Gość yertyuiuytre
offerma ty jestes gorszy od fhg walnij się w łeb i to mocno, moze ci sie cos naprawi choc smiem twierdzic ze nie masz mozgu stary a glupi

Gość aidaadia
oj ja bardzo lubie takich spokojnych panow:) dajcie tu mi takiego :)

a dla mnie tacy domownicy nie zależnie od płci, to niestety nudziarze, zakompleksieni, nieobyci w świecie, aspołeczniacy, ponuracy.