Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaja

powiedzcie mi.. ?

Polecane posty

Gość czarnaja

wlasnie rozstalam sie z chlopakiem;( po 7 pieknych miesiacach;( powiedzial ze mnie nie kocha i ze wie ze mnie juz nigdy nie pokocha i chce zebysmy sie teraz rozstali bo im szybciej tym lepiej dla mnie, mniej bede cierpiec, jednak to tak bardzo boli;( dlaczego nie potrafilam go w sobie rozkochac;(

Gość czarnaja
up ;(

A ja właśnie jestem w takiej sytuacji że chcę odejść i to bardzo, ale niestety kocham aż za mocno :(

Gość czarnaja
nie wiem czy mozna miec gorzej;( mi na nim zalezy a wiem ze juz nigdy nie bedziemy razem, dlaczego sie we mnie nie zakochal;(((

Gość czarnaja
up poradzcie cos;(

A wytłumaczył ci co sie konkretnie stało ze cie nie kocha?? moze znalazł sobie inna??

Gość czarnaja
nie ma innej ani mnie nie zdradzil ale powiedzial ze wie ze mnie juz napewno nie pokocha ;( nawet nie wiecie jak to boli ;(((

Gość czarnaja
nie przestal, po prostu nigdy sie we mnie nie zakochal przez te 7m-cy nigdy nic do mnie nie poczul;( a ja do niego tak;(

Boże faceci to świnie !!! pierdolone skurwysyny co tylko potrafią ranić!! ;/

Gość czarnaja
tylko ;( co jest ze mna nie tak ze przez ten czas nic do mnie nie poczul ;((((((((((

Nie potrafię ci na to pytanie odpowiedziec poniewaz cie nie znam! Ale ten facet to dupek nie warty ciebie !! Wiec glowa do góry i nie mysl juz o nim! A po ile lat macie?

Gość czarnaja
ja 23 on pol roku mlodszy, czy ja wiem wydaje mi sie ze to ja jestem taka beznadziejna ze mnie zostawil ;(

Nie mów tak! powinnas przestac o nim myslec pokaz mu ze swiat sie na nim nie konczy a uwierz ze znajdziesz sobie kogos kto bedzie wart ciebie

Gość czarnaja
ja chce jego ;( jak mozna komus powiedziec ze sie go nigdy nie pokocha;(

Gość czarnaja
i wiem ze chocbym plakala i blagala to on nie wroci, jest twardy , z taka pustka w oczach powiedzial ze to nie ma sensu ;((((((

Gość juuuuha
moze lepiej mu było gdy był sam? niektorzy tak mają ze wolą samotność zamisat związku. Albo druga opcja kocha kogoś ponad wszystko i ukrył to przed Tobą, może jakiś czas temu ją spotkał i wszystko odzyło i zdał sobie sprawe ze to co czuje do niej jest o wiele silniejsze i nie chce Cię oszukiwać. Wiesz myślę ze dobrze ze powiedział Ci prawdę a nie wymyslał niestworzone bajki...

Gość nie wartoooo
po co Ci ktos, kto Cie nie koocha?fakt boli ale to nie ma przyszlosci, moze jest na was jeszcze za wczesnie albo to ni eon ale o tym zdasz sobie sprawe za jakis czas. w kazdym badz razie nie narzucaj sie, nie wypisuj smsow i sie nie ponizaj, poczekaj tydzien, dwa i wtedy zastanow sie jeszcze raz czy warto...

Gość czarnaja
nie , spotkalismy sie porozmawiac i powiedzial ze nasz zwiazek nie ma sensu bo mnie nie kocha i nigdy nie pokocha. i ze gdybysmy byli ze soba dluzej to wie ze by mnie zdradzal a tego nie chce.

Gość czarnaja
on nie ma nikogo ale dla niego to nie problem nowa dziewczyna, najgorsze jest to ze byl w kilku dlugotrwalych zwiazkach a ze mna zerwal najszybciej i to nawet bez jakiegos uczucia;( czuje sie podle ;( tylko ja go nie potrafilam rozkochac w sobie;(

Gość juuuuha
Dobry facet naprawde! Poza tym zawsze pragniemy czegos czego juz nie mamy

Gość czarnaja
wiem ze dobry;( najlepszy jakiego moglam spotkac;( a on mnie nie chcial;( ;( ;(

Gość juuuuha
nie mow ze najlepszy, bo nie wiesz co przyniesą Ci przyszłe dni. cierpienie minie Ty przejzysz na oczy i może spotkasz kogoś kto pokocha Cię równie mocno co Ty jego. Tylko nie ludź się że były może wróci szkoda czasu

Gość czarnaja
nie wroci napewno to wiem;( i dlatego to jest takie straszne;(

Gość czarnaja
;((

Gość nie wartoooo
otrzasnij sie babo, duzo jest takich facetow!!!nikogo nie zmusisz do pokochania, pomysl ile razy ty zostawilas?najbardziej boli gdy to ktos nas zostawi, zobaczysz ze za jakis czas bedzie lepiej, trzeba tylko przeczekac ten najgorszy czas...

Gość czarnaja
nie spotkam juz takiego jak on;(

Gość czarnaja
nie wiem co robilam zle, ze nie potrafil nic do mnie poczuc;(