Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aabbee

kiedy miesiączka po porodzie

Polecane posty

może mi któraś powiedzieć kiedy wystąpiła u Was miesiączka??? jestem już 4 m-ce po porodzie , miałam cesarkę... czytałam , że po cesarce okres następuje trochę później niż po porodzie naturalnym...

Gość klaudusia1523
nie wiem jak to jest u innych kobiet bo ja miałam trochę nietypową sytuacje urodziłam martwą córeczkę w 25 tygodniu ciaży ale normalnie więc wiadomo że nie karmiłam piersia tylko dostałam tabletki bym nie miała pokarmu i w szpitalu lekarz powiedział mi ze po 4 tygodniach powinnam mieć miesiaczke przez dwa tygodnie krwawiłam jak to po porodzie a po kolejnych dwóch tygodniach dostałam okres dokładnie tak jak powiedział lekarz co do dnia

ja bylam w podobnej sytuacji co klaudia tylko ze przez cc porod byl no i maly zyl ponad miesiac wiec pokarm sciagalam pozniej dostalam tabletke i okres mialam po ok 3 tyg pojawil sie w dniu w ktorym zjawial sie przed ciaza Jezeli karmisz to okres moze sie nei pojawic

Gość mamamama26
mi się zaczęła jakieś 2 tyg po skończonym połodu - też miałam cc - i była mega straszna - długa i obfita że lało się jak z kranu - myślałam że się wykrwawie...