Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cellence

Chłopak ma do Mnie żal o...

Polecane posty

Gość Cellence

Cześć. Mam mały problem. W sylwestra spędzałam u chłopaka (24lata)w domu było super,zabawa radość,zanajomi,sami wiecie. Problem jestw tym,że Na tej domówce był również jego brat (28lat). Wszystko było O.K.do czasu gdy kazdy był trzeźwy. Wiadomo jak to sylwester każdym pił,bawił sie i kozystał. Mniejsza. kilka godzin później źle sie poczułam więc poszłam do pokoju obok aby sie położyć. Wszystko było w porządku do póki jego brat nie wszedł do pokoju i sie nie połozył koło Mnie. Problem w tym,ze miałam niezły mętlik w głowie. Fakt faktem są strasznie do siebie podobni. Wyszło tak ,że zaczęłam sie z Nim całować na szczęście do niczego nie doszło ponieważ,w penej chwili sie ocknęłam tylko,że Rafał wszystko widział. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Rozmawiałam z Nim nie raz. Niestety jest nie ugięty. Faktem byłlo to,że nie chciał nawet ze mną rozmawiać. Przecież całowanie sie nie jest przestępstwem do takiego stopnia. Wiem,ze zrobiłam błąd Rafałowi rónież to powtarzałam i to nie raz. Niestety do Dziś nie ma ochoty ze Mną rozmawiać. Jego słowa to' Ciekawi Mnie co bym zobaczył wchodząc 10 minut później'... Nie macie pojęcia jak tego żałowałam na prawde. Chciałą bym bardzo to wszystko wyjaśnić lecz nie wiem w jaki sposób. prosze Was,jakie moge ponieść tego konsekencje? Myślicie ,ze mi wybczy? Co powinnam zrobić,??

Gość niezle :/
sie musiałaś upić skoro pomyliłaś chłopaka z jego bratem

Gość Cellence
Nie okłamujmy sie.piłam i to sporo. dlatego miałam lekki szum w głowie. pomocy,!

nie dziwię się że chłopak się wkurzył.... odczekaj kilka dni i spróbuj spokojnie porozmawiać jak emocje trochę opadną

Gość Cellence
mi się jednka wydaje,ze Rafał nie ma do Końca do Mnie zaufania po tej akcji z jego bratem. Boji sie,z e przy nastepnej imprezie będzie jeszcze gorzej. Jak mam go prezkonac żeby mi uwierzył i dął szanse.?

Gość Cellence
fuckthisbitch 'jestes zwykla przecietna szmata i tyle w temacie' przepraszam Cie bardzo ale prawda jest taka,ze mnie nie znasz wiec nie powinieneś oceniac. Najwidoczniej masz problem z właśną osobą dlatego tak krytykujesz ludzi. Żegnam Cię.

Gość ajlin
Szczerze mówiąc to zastanawia mnie co ten brat ma na swoja obronę?? pewnie Cie nie pocieszy taka opinia ale bezpieczniej byłoby zostawić ich obu w spokoju.

stracił do Ciebie zaufanie i teraz ciężko będzie Ci je odzyskać

Gość Cellence
Bracia nie odzywają sie do siebie i jak na razie nie mają takiego zamiaru. Do jego brata nic nie czuję On ma swoje życie dziecko i żone. Było,zdzyło sie i na prawdę tego załuję. Nie potrafiła bym zostawić Rafała ,nie nie ma takiej opcji. Znamy sie od 6 lat. jesteśmy raz od miesiąca i nigdy nie zdażyło mi sie cos takiego. Nie mam pojęcia co we mnie wstąpiło. chciałą bym aby o tym zapomniał. jest na mnie zły chodź potrafi napisac/zadzwonić czy wpadne do niego. Potrafi nawet przyjechać. Szkoda mi jest jego,że przechodzi to. Nie potrafi przestać o tym mysleć. Co mam robić.?

Gość tytruu
Weź pod uwagę, że Twój chłopak jest zraniony i cierpi. Postaw sie w jego sytuacji i spróbuj zrozumieć jego wzburzenie. Jak Ty zachowałabyś się na jego miejscu? Nie pisz, że całowanie to nie jest "takie przestępstwo" -to zdrada i to tym większego kalibru, że dokonana z jego bratem. Tym bardziej to boli. Brat mu pewnie to "wyjaśni", że chciał Cię "wypróbować". Musisz odczekać, powiedzieć jeszcze raz jak bardzo żałujesz, wytłumaczyć, że alkohol tak na Ciebie podziałał, że przecież dlatego się położyłać, bo czułaś się pijana... Jedynie możesz alkoholem się tłumaczyć, niczym więcej... Powodzenia.

Gość tytruu
na to, że zapomni nie masz co liczyć. Takich rzeczy się nie zapomina, chociaż ból z czasem maleje. Takie zachowanie pachnie Judaszem i tego zapomnieć się nie da. Ale wybaczyć się da.

Gość Cellence
Masz rację. Chodx nie potrafię wytrzymac dnia jak go nie widze. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji. Wyobrażam sobie jak moż eise czuć... Kurde.

Gość Cellence
On wie,ż etaka sytuacja miała pierwszy raz miejsce. nigdy w życiu czegoś akiego niezrobiłam mając faceta. Nie wiem co robić.

Gość pastelowy kot
zaje...bałas sprawe i alkohol cie nie tłumaczy a brat drugi duren, bo zonaty i tez swir. tak jak dzieci sie bawia alkoholem. nic nie mozesz zrobic. módl sie tylko

Gość czytam to i nie wierze
ze takie rzeczy pisze kobieta lat 24, brzmi to jak historia malolatow z liceum albo jeszcze gimnazjum, zdradzic faceta z jego bratem w dodatku zonatym z dzieckiem, gowniarstwo wzielo sie za alkohol i tak sie skonczylo (ludzie w wieku 24 lat powinni byc chyba bardziej dojrzali i odpowiedzialni!!!), i chlopak ma racje,że nie wiadomo co by zastal za 10 minut

Gość tytruu
Tylko alkoholem możesz to tłumaczyć. Czas powinien pomóc... Powiedz, że po tym alkoholu czułaś się tak dziwnie i dlatego się położyłaś, że nie wiedziałaś co się dzieje, że nigdy wczesniej nie reagowałś tak na alkohol... Okaż mu, że rozumiesz jego ból, że jest Ci wstyd, że tak strasznie żałujesz. Raczej się przyznaj do winy, zamiast się brobić, że to "nic takiego". On musi widzieć, że Ty tego nie bagatelizujesz, że naprawdę czujesz, ze źle się stało. Chyba jest szansa, skoro on się z Tobą kontaktuje.

Gość nie chce mi się zalogować.....
postaw sie w jego sytuacji a potem przepraszaj, przepraszaj i jeszcze raz przepraszaj. Zapewniaj, że Ci zależy. I napisz mu może skoro nie chce Cię wysłuchać, ze ich pomyliłaś.

Gość Cellence
bez przesady. na pewno jest jakies yjscie z sytuacji.

Gość cellence
hallo. pomoże mi ktoś jeszcze czy mam sie do neigo nie odywać czy co.?

Gość Eleeene
nie odzywaj sie .Schowaj glowe jak strus w piach i przeczekaj . To co zrobilas to okropne swinstwo. Nie dosc, ze takie zachowanie , to i z bratem.Sklocilas dwoch braci, zona tamtego jak sie dowie, bedzie miala ten sam dylemat co twoj chlopak. Okropnosc. Siedz cicho, przepros i modl sie , by Ci zaufal i nie wywalili Cie wszyscy z tej rodziny.

Gość oklahoma
ale zaraz, zaraz wytłumacz mi jedno. To w końcu wiedziałaś, że to jego brat i że się całujesz z jego bratem? bo przecież nie powiesz mi, że Ci się jego brat pomylił ze swoim chłopakiem :| chyba, że jesteś osobą niewidomą

Gość cellence
Byłam pijana,poczułam sie fatalnie dlatego sie położyłam. Faktem ejst to,ze są strasznie do siebie pdoobni jedynie wiek ich różni. Nie miałm pojęcia,z eto jego brat dopiero póżniej jak było po fakcie sie ocknęłam. ;/

Gość dzieci spać
do szkoły nie wstaniecie

Gość cellence
a czy przez to całowanie mogę być w ciąży? boję się

Gość cellence
bo wcześniej wytar renkom swojego fifola a potem o ryja stond moje obawy

Gość x K Z
Chodx nie potrafię wytrzymac dnia jak go nie widze.Tobie to sie chciło Bolca a trafił sie brat ma wiecej praktyki to n\iech orze.Twojemu i tak strczy przecierz to nie mydło

Gość Cellence
Hallo. nie mam pojęcia kim jestes podając sie za Mnie ale nie wrobisz Mnie. Najwidoczniej jesteś zbyt pusty/pusta aby zabawiać się w takie gierki. Zjezdżaj stąd jeżeli Tobie cos nie odpowiada. Pamiętaj 'Cellence' a nie 'cellence' .

Gość cellence
byłam taka pijana a dzyndzel i cyce aż mi pulsowały ,a dziuraka mnie swędziała chciała oj chciałam sie kochjać i to pech ,przyszedł i popierdolił mi humor,do dziś