Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cellence

Chłopak ma do Mnie żal o...

Polecane posty

Gość Cellence
Szkoda mi Cię na prawdę.

Gość cellence
jest tu ktoś kto mnie przytuli ,da zapomnieć w swych ramionach,jestem uległa i wiecej nie bede piła lubie sex i porządek ,-dzieci mogą na stół sra...ć ale porządek w domu musi być ,kocham nowosci i nowe znajomosci

Gość dam ci dobr ą radę
zostaw ich!! czy myslisz ze jak facet ci wybaczy to bedzie jak dawniej? nigdy nie bedzie! zawsze bedzie mial watpliwosci czy aby na wigilii za choinka z bratem sie nie calujesz a na wczasach(ewentualnych wspolnych ) nie puszczasz... czy jak jestes z kolezanka na im prezie to czy jak sie nie upijesz to nie pukniesz innego... dobra rada! daj mu spokuj!!! bedzie chcial gadac to bedziesz wiedziala! przepros , napisz wiadomosc typu " przepraszam, czekam, jesli tylko bedziesz gotowy na rozmowe odezwij sie" i czekaj, ajak cie oleje tym lepiej dla was! przykre ale prawdziwe!

Gość odezwało się
to gimgówno :D 00:24 Cellence Hallo. nie mam pojęcia kim jestes podając sie za Mnie ale nie wrobisz Mnie. Najwidoczniej jesteś zbyt pusty/pusta aby zabawiać się w takie gierki. Zjezdżaj stąd jeżeli Tobie cos nie odpowiada za to ty jesteś mądra liżąc się z bratem faceta 🖐️ idź gówniaro spać i nie wymądrzaj się głupotą

Gość jak szukasz bolca
frajerko to rzuć faceta i idź się szmać!!!

Gość x K Z
nie masz wiekszych szas na szcześliwy związek ,a zycie w stresie że bedzie miał obcje typu znów sie kur...., to wybacz ,lepiej być i żyć samotnie,pozdrawiam Cie i uwazam nie narzucaj sie .( ludzią gdy by pytali powiedz musimy sobie dac luzu)

Gość oczkooo
zeczywiście lekkie przegięcia. Może daj mu czas na zastanowienia sie,poczekaj... Jeżeli ten tydzień mu nie wystarczy to na prawdę daj sobie n lóz. Chłopak sam nie wie co ma robić . postawiłaś go w kropce.

Gość fgdfdfgdfgdfgdfg
slaba prowokacja

Gość Cellence
Próbowałam do Niego się dodzwonić wczoraj niestety jak nie odbierał to odrzucał aż w koncu dałam sobie spokój. Z rana po włączeniu telefonu otrzymałam wiadomośc,że próbował sie ze mną skontaktować czy powinnam do niego oddzwonić ?

Gość Drzejzi
Poczekaj jak emocje opadna i porozmawiajcie, nie pisz do niego przez kilka dni a pozniej oznajmij ze chcesz sie spotkac i coś z tym zrobic ze chcesz porozmwiac, i powiedz co czujesz co myślisz o tym co sie zdarzyło, powiedz mu tez co do niego czujesz

Gość Hahahahahahaha!!!
Złapię się na przynęte tej prowokacji ;) Autorko tematu szukasz tutaj wsparcia czy chcesz się wyżalić? Alkohol Cie nie usprawiedliwia. A do tego podejżewam, że bardziej wstyd Ci tego iż zostałas przyłapana na gorącym uczynku niż z tego co zaszło. Pozdrawiam.

''myslicie ze mi wybaczy'' ?? pytanie 15latki, najebalas sie i tylke nie zrzucaj na to ze go pomylilas z braten upilas sie i tyle, tez bym z toba ne chciala rozmawiam i napewno bys z nim sex uprawiala . zal

Gość NXMan
U mnie to by było z buta i za drzwi...