Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

No już, cichooooo. Usunęłam. ;)

Polecane posty

Gość _____dokladnie
haha RAMIKA czy jak to sie tam nazywa - 1 post na koncie, hahhaa lukrecja, niestety tego nie da sie juz odkrecic :D :D :D :D :D

jesteś totalną kretynką. wszyscy na ciebie najeżdżają a ty się jeszcze bronisz uzywajac śmiesznych argumentów :O od razu widać ze masz coś z glowa nie tak

Gość sfzscfs
moze nie chcialas tu zablysnac ale liczylas ze na demotywatorach gdzie wiekszosc ludzi siedzi zablysniesz

Gość aaa i jeszcze jednoo
przygotujcie się na to, że ta gówniara znowu zmieni nik zapewne!!! wcześniej, jak większość wie była ''borderlinową'' także jak ktoś jest modem etc. niech spisze jej ip, żeby w razie czego wiedzieć pod jakim nikiem będzie się ukrywała ta psycholka

Gdzie ja napisałam, że chciałam mu tym pomóc? Chciałam przestrzec innych, żeby każdy był gotowy na taką ewentualność. Zresztą to był głupi i nieprzemyślany pomysł. :)

Gość Danny Decoy
łi łi ,też pokurwię trochę :P bure, niedojebane ścierwo vel Lookrecja , giń Ty kararuchu ...no dobra , na poważnie:P tępa ściera jesteś, po prostu🌼[przetrzyj drogę, bo odchodzę :P] co za młot :D

Gość Dr. House_
jesteś zdradziecką siksą

A TY jesteś jedną wielką i nie przemyślaną pomyłka:)

Nick borderlineowa mialam na tym samym koncie i mówiłam o jego zmianie, każdemu kto zapytał... :D Zresztą nie chce mi się z Wami gadać. :P

Gość grafenwalderr
ale próbuje zwalić wine na Was i oczyscić sumienie :| żałosna jestes Lukrecjo Ja tam lubie sie pośmiac czemu nie? Lubie sosika.....wiem że może mu niezręcznie ale chłopie tu na kafe przyjmij to na klate...tu są sami swoji :) Uwierz że dla nas to tylko chwilowy banan na twarzy... nie przejmuj sie tym

Gość sfzscfs
pisa;as ze chcesz mu pomoc sama sie gubisz pscholko

Gość do RAMIKAA
nie rób Lukrecja podszywów, że siebie lubisz. Won gówniaro, teraz zobaczysz co się będzie działo!

Gość nie zdradzę nicka
Trzymaj się lukrecja i sraj na tych idiotów co chcą z ciebie zrobić teraz ofiarę! Jak przerobione foty sosa krążyły po forum to było hihi haha, a teraz wielcy obrońcy sosa się znaleźli. Jestem z tobą ale nie zamierzam oficjalnie zabierać głosu w tej żenującej sprawie.

nie jeden bo juz piszę od 2 godzin zaczerniłm sie na temacie o dziewczynie , która nadużywała wykrzykników i nie umiała rysować kresek eyelinerem 🖐️ A z was niezła banda hipokrytów :D

Gość sfzscfs
NIE ZDRADZE NICKA hipokrytka!! mylisz pojecia debilu......to ze ktos sie smieje na kafe to robi to wsrod swoich, on pokazal fote nam tu na corum a nie na demotywatorach gdzie siedzi mnostwo ludu

Ale zamieszanie. A przepraszam gdzie? A potem grzecznie idz spac, a nie kloc sie ze wzburzonym narodem :p

Gość _____dokladnie
ramika - nieeeeeeeeeeee w ogóleeeee y

Gość ptaszysko nastroszone
ale niezaprzeczalnym faktem jest , że wy forumowe ścierwa też nie jesteście bez winy nie tylko ta tępa lookrecja.

Gość nie zdradzę nicka
sfzscfs, s p i e r d a l a j 🖐️

Prawda jest taka, że wielu (nie mówie, że wszyscy) nabijali sie z sosssa ale gówniara przegieła i juz sie tu raczej nie pokaże, więc juz dajcie jej spokój. Przestraszyła sie, wie, że nie powinna tego robić, ale zeby zachowac twarz bedzie pisać rózne bzdury i wstawaic durne usmieszki. Nie ma co z nia gadać, bo jest ewidentnie stuknieta.

Gość _____dokladnie
suka

Gość Hej bando hipokrytow
Najpierw sami sie z sosa wiele razy napierdalaliscie,a jak jakas malolata zrobila raz glupote,to po niej pojechaliscie."Kto jest bez winy...",durne debile z podwojnymi standardami:O Zrobila zle,zdjecia usunela i jest git.Przeprosin sie domagzcie?Moze najpierw sami leccie sosa na kolanach o przebaczenie blagac,hmm?Boze,jak mnie denerwuja ludzie,ktorzy mysla,ze moga kogos osmieszac,a jak ktos inny to robi,to jest darcie mordy i wyzwiska. Lukrecja,zle zrobilas i masz nauczke,a ta banda hipokrytow sie nie przejmuj.

Gość JakośToBędzie
wrzućcie w google borderline . I wszystko stanie się jasne.