Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

No już, cichooooo. Usunęłam. ;)

Polecane posty

Dziękuję raz jeszcze. :) Sosa przeprosiłam, ich nie muszę. Zresztą on sam afery nie robi, a tu co?

Gość Hej bando hipokrytow
Artefakta diabla i innych,z ktorych sie napierdalaliscie,tez biegajcie przepraszac.Sepy niedojebane.

Gość nie zdradzę nicka
A ty lukrecja nie dziękuj... Jestem z tobą bo teraz jadą po tobie jakbyś to ty była winna wszystkiemu. Zdrowo przegięłaś pałkę z tym demotem, gdzie ty miałaś mózg jak robiłaś tego demota?

a mnie to dziwi, ze dziecina wypomina ludziom jacy to są zli a sama osmiesza chloapaka jeszcze bardziej... dziwie sie ze sos to toleruje, osobiscie sprawe skieowalabym do sądu, takie zachowanie nie jest bezkarne, szczegolnie dla malej dziewczynki ktora pozwala sobie na ponizanie ludzi... internet powinien byc +18... ilu idiotów tu jest szok

Gość Elżbieta Zapędowska
Przeprosić ma Was? Nie preginacie troszeczkę. Zlot czarownic. A za co? Za to, że wklejaliście tutaj przerobione zdjęcia Sosssa? Tylko jemu należą się przeprosiny, bo wbrew pozorom - wklejenie tu swojego zdjęcia nie oznacza zgody na jego przerabianie. Dorwaliście sobie kozła ofiarnego i po nim jedziecie. Najpierw Sosss, teraz Lokrecja. Nagle forum zjednoczone. No myślałby kto...

Gość nie zdradzę nicka
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem.

forum od zawsze jednoczyła głupota to raz :D a dwa zarty zartami, ale szanujcie innych do cholery

Gość Danny Decoy
spierdalaj Szmato do kąta ,klękaj , skruchę okazuj 😴

Hej bando hipokrytow - na miejscu Sosa domagalabym sie przeprosin. To po pierwsze. Po drugie, chociaz kafe to swoiste forum jest tu kilka osob, ktore maja jakies zasady i nimi sie kieruja. Afera jest z wiadomego powodu. Lookrecja powinna to zalatwic 'na osobnosci' a nie tlumaczyc sie teraz wszystkim. Oby tylko niektorzy wyciagneli wnioski z tej sytuacji. Nie dodawania zdjec, nie obrabiania ich i nie wrzucania na demoty. Prywatnosc jest czyms co osobiscie sobie cenie. Bez zdjec i opowiadania brudow rodzinnych tak aby pol Polski pozniej wiedzialo, ze mam takie czy inne problemy.

Gość Danny Decoy
hłe hłe :classic_cool:

Gość co Lukrecja usuneła
?

az mi sie łezka w oku kręci :) jesteście wspaniali ! no dalej dopierdolcie jej! Bóg .Honor. Ojczyzna. Hipokryzja.

Gość ptaszysko nastroszone
taki schizocyt czy brzydula czy ta carrie brandzel to nie mniejsze forumowe ścierwa , szmaty mendy , kondoniarze i jeszcze ana 17 i inni

Gość nie zdradzę nicka
"Lookrecja powinna to zalatwic 'na osobnosci' a nie tlumaczyc sie teraz wszystkim." Tylko oprócz lukrecji wypadało by jeszcze łaskawie wymienić tych którzy przerabiali zdjęcia sosa, a nie teraz robicie z niej winną wszystkiego.

Gość co Lukrecja usuneła
jesteście bardzo niesprawiedliwi

Ptaszysko- szmata to Cię zrobiła i zapomniała zabić! ode mnie wara, dwa kroki w bok:)

Gość Danny Decoy
Lookrecja, zobacz co zrobiłaś :( wiesz jak mogłaś zranić ? :( Czy Ty , Borderlinowa człowiekiem w ogóle jesteś ? :( Nie wiem co z Tobą nie tak , ale jeszcze długo musisz nad sobą pracować , długo nad sobą myśleć . Zastanów się , pomyśl. To że zło wokół naokoło ...Ty nie musisz , bądź dobra Bordelinowa , bądź dobra .Połóż się spać , połóżmy się wszyscy spać , zacznijmy dzień od nowa . Oczyszczeni. :) my wszyscy chcemy dobrze ,a wychodzi ... tak jak wychodzi :classic_cool: och pójdźmy wszyscy do stajenki , do je zu sa i paaaaanienki , poooowitajmy maaaaaleńkiego iiiiiiiiiii maaaryje matkie jego 😭

Gość ptaszysko nastroszone
Ana17 ty forumowe ścierwo z kurewskiej rodziny kurwy spłodziły cie bo kogo mogły splodzic tylko takie kurwisko.

Gość Danny Decoy
aszzz się Nastroszyła :P

Ptaszysko- ale zawiało patologią, Twoje teksty są po prostu... szkoda słów na Ciebie wiesz?:) kot Cie wychowywał? Nie będę konwersowała z tak niską warstwą społeczną jak Ty. Żegnam Cię:)

Gość vfjfkftiyuioo
o co chodzi?

Misiaku- no ok,ten demot to rzeczywiscie bylo przegiecie,ale zeby tak od razu sie na dziewczyne rzucac? Pewnie,gdyby przerwa,psp czy tam kamecha albo tym podobna " gwiazda" tego forume wrzucila tego demota,to nie byloby takich jazd.No ale sobie sepy ofiare wybraly i teraz ja dziobia. Ja nadal jestem ciekawa,czy te wszystkie osobniki,ktore sobie jaja z sosa i innych robily,daly najpierw szlachetny przyklad i przeprosily.Na temacie,w ktorym ludzie przerabiali zdjecia sosa,bylo kilka naprawde chamskich,np. z kutasem albo z glowa sosa doklejona do ciala golej baby.Czy te osoby tez teraz najezdzaja na Lookrecje?wtedy to taaaakie zabawne bylo,prawda?sami malolate sprowokowali,a teraz wieszaja na niej psy:O

Namawianie do przeróbek zdjęć lookrecji bądz ich przerabianie to dokładnie to samo co zrobiła lookrecja, więc Ci którzy to robią, w czym jesteście lepsi od niej? Kafeteria nie jest stroną niszową w internecie. Dodawanie zdjęć na stronie na której bez logowania WSZYSCY mogą zobaczyć waszą fotkę jest nieodpowiedzialne. Lookrecja to jest dzieciak i chciała być fajna, ja jej nie usprawiedliwiam bo to co zrobiła to jest świństwo ale ona tego nie zaczęła! Kto jest bez winy... Ten cały lincz jest niesmaczny. A sosss Ty jesteś dupa, dawno powinieneś to zakończyć, nie od dziś wiedziałeś, że istnieje Twoja fotka z penisem.

Sprawe z sosem mogla zalatwic na osobnosci,ale przeciez ma prawo sie bronic...wyglupila sie raz i tyle.To nie stuknieta alogia vel bzdurcia,ktora obrzucala gownem kogo sie tylko dalo i w koncu zaczela przeginac tak ,ze mocny wpierdol rzeczywiscie sie jej nalezal.

Do sosa napisałam maila, nie myślałam w momencie wstawiania tego demota o jego uczuciach i to był największy błąd. Jednak przypominam, że nie ja przerabiałam zdjęcia, a jestem pewna, że przynajmniej kilka osób z tej właśnie grupy miesza mnie teraz z błotem.