Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edek_27

Czy usunęła ciążę?? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Edek_27

Witam Sz. Panie. Opowiem swoją historię i na jej zakończenie podam kilka pytań i proszę o odpowiedzi to bardzo ważne!! A więc. Kochałem się ze swoją kobietą. Nie dostała miesiaczki. Zrobiła test ciążowy który wyszedl pozytywnie. Cieszyłem się bardzo z faktu, że zostane tatą. Mimo, ze to by była wpadka bardzo chciałem tego dziecka. Nasza znajoma poradziła nam aby moja luba wybrała się do ginekologa. Ja byłem w pracy więc nie wiem jak to się potoczyło ale wieczorem wróciła bardzo smutna, zmęczona i powiedziała że nie jest w ciązy tylko ma jakieś problemy z hormonami. I lekarz przepisał jej jakaś pigułkę na wywołanie okresu i zabronił przez miesiąc uprawiać seks. Więc moje pytania brzmią: Czy możliwe jest aby była w ciąży i ją usunęła? Bo po tym ginekologu krwawiła dwa dni. Czy po skrobance można krwawić tylko 2 dni? proszę o odpowiedź błagam!!

Wydaje mi sieze Twoja kobieta usunela jednak ciaze moge Ci tylko poradzic bys z nia szczerze porozmawiał

Gość mariolka1111
można krwawić dwa dni po skrobance, ale można i dłużej a w majtki chyba jej nie zaglądałeś?

Gość superrrrr
kurczę nie sadzę jakby miala typową "skrobankę"to raczej krwawila by intensywniej i zabiegi są zazwyczaj pod narkozą i pewnie zauwazyłbyś,że jest zamroczona czy coś... Możliwe,że poprostu poroniła samoistnie....skąd takie przypuszczenia,że mogłaby usunąć??dlaczego tak myslisz.?i napisz ile miejwięcej czasu upłynęło od ostatniej miesiączki...

Gość ulna
moze wziela tabletke porona, albo poprostu poronila., a moze wogule nie byla w ciazy?

Gość Edek_27
W sylwestra się upiła i powiedziała wszystko swojej siotrze ciotecznej z którą jest bardzo związana w tajemnicy przede mną że była w ciąży i usunęła i że to był 5 tyg +4 dni. Czy to możliwe żeby krwawiła tylko 2 dni jeżeli ciąża była tak wczena?

Gość ulna
dlaczego ona podjela by taka decyzje aborcja !!!! ja nigdy bym tego nie zrobila, ZEBYM MIALA URODZIC 10 DZIECI- bedzie zyla z ta swidomoscia do konca zycia ZABILA !!!WSPÓLCZUJE CI ZE TRAFILES NA TAKA NIE MADRA, I NIEODPOWIEDZIALNA OSOBE. SZKODA TEGO MALUSZKA!!!!!!!!!!!!

Gość sruttutu majtki z drutu
tak, nawet jedne mogla , skoro od gienkologa odrazu po zabiegu wrocila do domu to mozlwie ze krawial ten dzien dwa

Gość Edek_27
NIE PODARUJE JEJ TEGO SZMATA :(

Jest to mozliwe Kurcze zrozum to ona jest.kobieta będzie nosiła ta ciążę rodziła k nawet.jak ty byś jej pomagał to i tak obowiązki w większości spadną na nią Może nie byla gotowa

Gość trumtrumtrum
sam jestes SZMATA przez duze S; nie oceniaj prosze tak pochopnie ludzi; Twoja ukochana popełnia bład a Ty zamiast jej pomóc od szmat ją wyzywasz; wydaje Ci sie moze ze jestes taki szlachetny bo nie zabiles wlasnego dziecka, ale tak na prawde powody aborcji są głebsze niż myślisz...

Gość baaardzo głęboki powod
aborcji? bardzo głęboki egoizm... biedne, niekochane maleństwo...

Gość trumtrumtrum
człowiek ktory zabija wlasne dziecko ma problem może ze soba - zabijanie czy siebie czy kogos nie jest normalne i swiadczy o zaburzeniach(napisalam ze aborcja to bład) i uwazam ze nalezy jej sie pomoc

Gość znajdz mnie po ip
dopuszczasz ze sklamala ze mozwe spoznil jej sie okres ze to mogla byc ciaza biochemiczna???nie ty oceniasz tak ci latwo prawda wasze zobowiazanie uytzymac a nasze byc w ciazy urodzic zatracic kobiecosc utracic sylwetke zycie osobiste byc matka i zona pierdolony egoisto!!!brzydze sie takimi jak ty

Gość znajdz mnie po ip
jeden dzien krwawienia nie znaczy o aborcji mogla miec diagnoze ze ciazy nie ma albo juz nie ma!to sie zdarza !!!

Gość trumtrumtrum
nikt nie mowi sobie ot tak pojde na skrobanke albo o dzisiaj rzuuce sie pod pociag bo akurat mam na to ochote; sa decyzje ktore moze nie wszyscy rozumieja, jednak osobie ktora je podejmuje nalezy sie szacukek; aborcja to bardzo delikatna sprawa dlatego nazywanie takiej kobiety bezdusznym morderca nie jest na miejscu zwlaszcza przez mezczyzne z ktorym jest zwiazana...

Gość Do autora ...
Pytasz ludzi, a co gorsze ufasz im, a tak naprawdę nie wiesz, czy oni znają się na tym temacie, czy mają jakiekolwiek pojęcie o tym, co piszą. ""że to był 5 tyg +4 dni"" Co to jest te ... + 4dni, bo dla mnie to jest smieszne i dalekie od prawdy. Ciążę się raczej określa w przybliżeniu na tygodnie, a nie na dni.

Gość paulinuchaaaaa
Mylisz się bo tak okresla się ciąże uwierz mi sama bylam w 6t4d lekarz tak okreslił,ale mniejsza o to. Autorze porozmawiaj z partnerką bo z forum nic sie nie dowiesz... Dziwne tylko to,że ma zabroniony sex-skoro niby w ciąży nie była to dlaczego nie może.?oto jest pytanie... Może się ni dogadujecie,a ona nie chciała tej ciąży,ale sądzę,ze powinna Cię poinformować jednak masz tez zdanie...

pogadaj z nia a nie szukaj odpowiedzi na forum to tylko buntowal sie bedziesz, mozliwe ze zarodek sie nie rozwijal badz wogole go nie bylo (Ciąża rzekoma - rzadkie zaburzenie występujące u kobiet, u których mimo braku zapłodnienia dochodzi do somatycznych zmian w organizmie jak w przypadku ciąży, tj. powiększenie obwodu brzucha oraz piersi, zatrzymania miesiączki, powiększenia macicy) czyli moze jednak cos byc z hormonami, moze miec jakis stan zapalny i dopuki nie wyleczy go to nie moze sexu byc wiele moze byc przyczyn wiec zamiast tu siedziec szczerze z nia pogadaj sadze ze dla niej tez nie jest to latwa sytuacja

do znajdź mnie po ip. "byc w ciazy urodzic zatracic kobiecosc utracic sylwetke zycie osobiste byc matka i zona pie**olony egoisto!!"- głupia jesteś- zatracić kobiecość??? ha ha a niby czemu? chyba że ty się zatraciłaś i spasłaś to współczuje:)