Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakomleksiona.

I TAK NIKT NIE POMOŻE....

Polecane posty

Gość goscinnie777777
Może oni są źli , za to co kiedyś robiłaś ? Albo tak naprawdę nie chcą żebyś mieszkała z tym chłopakiem i nie wiedzą już co mają robić ? Szczera rozmowa by mogła wiele rozwiązać, może sproboj jeszcze raz naprawić wasze stosunki przed wyprowadzką.

oni marzą o tym abym się wyprowadziła!! cały czas mówią, że pasożyta trzymali nie będą!!! że czemu walizki nie spakowane itd.. i to nie jest zwykłe gadanie, ale marzenie- znam ich

Gość bardzopodobniemamijaa
a no to faktycznie wyprowadź się póki czas :// chyba, że skoro miałaś kłopoty z prawem, to musialaś coś faktycznie dużego nabroić.. ://

Gość odpowiedzialność..a co to jest
No własnie. Takie życie. Szkoda mi Ciebie dziewczyno. "Rodzice"( w cudzysłowie bo prawdziwi rodzice tacy nie są)- stworzą sobie dzieciaczka, pobawią się nim dopóki jest słodki...A później jak ten dzieciaczek trochę dorośnie to najlepiej jest go wyrzucić z domu-niech radzi sobie sam. Rodzicielstwo nie ogranicza się tylko do wczesnej fazy dzieciństwa tylko dotąd dopóki dziecko uczy się, studiuje....ale o tym już niektórzy "rodzice" nie pamiętają. I stąd takie problemy wchodzących w dorosłość dzieci. Wiem, wiem dorastające dzieci tez święte nie są ale czasami jest na odwrót. I jeszcze jedno-dziecko na świat samo się nie prosi.

boli mnie to.. nie chciałabym byc kiedys taka dla swojego dziecka, a podobno bywa tak, ze jest sie taka sama dla swojego dziecka jaka matka była dla nas lub zupełnie odwrotnie... sama chce miec dzieciaka w odpowiednim wieku, no ale cóż.. fatalnie mi jest.. czasem nawet mysle, jak to cudnie byłoby umrzeccccc

Gość Czikitkaaaa91
Hymmm Czesto tak jest Jak jesteś małolatą z przeszłościa w dodatku o malo co nie poszlas do wiezienia To twoje dziecko tez moze byc Jedyna nadzieja w tacie jego

nikt napewno nie pomoże bo musisz sama chciec to po pierwsze. zamiast zajadac sie fast foodami pokroj sobie na talerzyk kawalek pomidorka ogorka brokula marchewke rzodkiewke i takie tam bedziesz tak samo najedzona jak po kfc czy mcdonaldzie. najlepszym sposobem bylo by zebys pracowala fizycznie zamiast silowni codziennie w pracy bys se troche pobiegala nosila ciezkie kartony jak np w supermarketach napewno bys schudla:) o mozesz np w domu hula hop krecic od tego tez sie chudnie tylko bys musiala chyba duzo czasu poswiecic.powodzenia:)