Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alińcia

25 000 netto i zakupy w biedronce?

Polecane posty

Gość alińcia

Co myślicie o takiej sytuacji?

Gość looooookrecjonka
no i ?

Gość alińcia
Co myslicie o takiej osobie?

Gość alińcia
W społeczeństwie Biedronka postrzegana jest raczej jako sklep dla mniej zamożnych.

no i co? to ze mam kase znaczy ze mam kupowac najdrozsze rzezcy? jesli jakos np taka sama jak w biedronie? poza tym w biedronce niektore rzeczy sa naprawde dobre i tanie

Gość alińcia
Kto to jest Świtalski? ;)

Gość majucha
a co w Biedronce jest nie tak? sklep jak kazdy inny...rownie dobrze mozna powiedziec ze i Tesco i te inne hipermarkety sa dla mniej zamoznych a "bogaci" musza tylko i wylacznie kupowac w Piotrze i Pawle i w Almie czy nie wiem gdzie jeszcze... bo tak wypada... :o absurd!

Gość alińcia
Majucha - nigdzie nie napisałam, ze w Biedronce jest cos nie tak. Zadałam tylko pytanie, jak w społeczenstwie oceniany jest człowiek, który mając takie dochody robi zakupy w Biedrocne.

Gość alińcia
Nie mam bana. Nie umiesz normalnie odpowiedziec?

ja znam ludzi którzy mają 3 nowe mercedesy, chatę jak marzenie ,a robią zakupy w hipermarketach i jeżdżą na wczasy last minute , chociaż stać ich na wszystko

Gość trumtrumtrum
ludzie bogaci oszczedzaja bo maja co oszczedzac:D poza tym Biedrone na prawde lubie i nawet gdybym wygrała 10 mln w totka nie zrezygnowałabym z tej przyjemności...;)

Gość majucha
ja uwazam ze jesli sa takie sklepy to dlaczego by w nich nie kupowac? przyznam sie ze sama kupuje takie rozne rodzaje salat w opakowaniu w Biedronce nie pamietam ile kosztuja kolo 3 zl TE SAME w Piotrze i Pawle ponad 5 zl sadze ze bardziej zamozna osoba moze kupic tez w Biedronce jesli ma blisko :)

Gość alińcia
Moje pytanie wynika z tego, że ostatnio moja ciotka (aspirująca do klasy średniej) wyraziła podląd, że nie jest możliwe, by ktoś o takich zarobkach z własnej woli robił zakupy w Biedronce i napewno ma kłopoty finansowe :)))) Więc byłam cieakawa, czy moja ciotka jest typowym przedstawicielem naszego społeczeństwa, czy może jednak przypadkiem odosobnionym i płytkim.

Gość majucha
niestety musze stwierdzic ze jest osobnikiem płytkim zeby kogos osadzac po tym gdzie kupuje... gwiazdy swiatowe sie w lumpeksach ubieraja!! jakby po czyms takim mialo sie oceniac sytuacje finansowa drugiej osoby to ja dziekuje ;) powiedz to swojej ciotce hehe