Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukani w Sylwestra

Oszukani w Sylwestra

Polecane posty

Gość Oszukani w Sylwestra

Tu wpisujemy niemiłe wrażenia z Sylwestra Mnie oszukano w łodzkim pubie Keja na Kopernika. Właściciel upchał w lokalu chyba o 50% więcej osób, niż wynikałoby z powierzchni pubu. Przy stołach na 4 osoby nakryto dla 6 osób, ponadto podostawiano okragłe stoliki na dodatkowe 4 osoby. Skutek - niemiłe przepychanku przy wychodzeniu do tańca czy WC, szturchanie i trącanie się tańczących ludzi. Palacze musieli wychodzić do "palarni", czyli do ogródka na mróz. Gdy otwierali drzwi to na ludzi siedzących przy niech wiał lodowaty wiatr. WC przypominał kibel na prowincjonalnej stacji PKP . Brud, smród, urwane spłuczki. Uważam że takimi sprawami powinna się zainteresować Inspekcja Handlowa, a pazerni cwaniacy dostać wysokie mandaty. Ja tam pieprze takie "bale" na przyszłosć - wolę spędzać Sylwka w domu

Gość gsfgsgsg
co do palaczy to zrozumiałe ..facet nie zdązył jeszcze przystosować lokalu do nowych porzepisów a co do reszty do skandal

Gość trzeba było sprawdzić
stan wc przed Sylwestrem, a co do ilości osób - możesz negocjowac z właścicielem jakieś rabaty itp...

Gość Ewa,33.
a u mnie zamiast wudki dali oranrzadę :)