Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenke_19

Wyjazd w góry, Wasze pomysły - piszcie

Polecane posty

Gość elenke_19

Wybieram się na kilka dni w góry, oprocz jazdy na nartach i zwiedzaniu okolic co więcej można robić zimową porą? Piszcie jak macie jakiekolwioek pomysły

co roku jeżdżę w góry i nigdy nie jeżdżę na nartach ani nie zwiedzam okolic chodze po szlakach

Gość xzc
baseny termalne kulig poszukiwania najlepiszego grzańca:)

Gość edrfgthyujikl;
w jakie gory? mozna jezdzic na nartach, chodzic na spacery, chodzic po szlakach, jezdzic na sankach, lepic balwany, szalec w sniegu. o ile nie jedziesz sama ;)

Gość edrfgthyujikl;
i robic szalone zimowe sesje zdjeciowe ;)

Gość bo ty
Ewa 33 nie od dzis wiadomo, ze jestes walnieta

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość Ewa,33.
Ja w Himalaje A pospólstwo w Góry świetokrztskie :P

Gość elenke_19
Planujemy wyjazd w Beskidy

Gość elenke_19
a jaką trasę poleciacie w Beskidach? Okolice Wisly dokladnie

Gość Ewa,33.
Rynek w Wiśle - puby i te klimaty :P

Gość elenke_19
a jakie szlaki polecacie?

na zimowo - wszystkie doliny oprócz Doliny Pięciu Stawów i Hali Gąsiennicowej szczególnie polecam szlak pod Wysoką po słowackiej stronie Białego Potoku - nie ma ludzi wiele, albo wcale, a widoki takie jak na Moko ewentualnie można spróbować Tatry Zachodnie, ale z tego, co widzę, to jeszcze nie rada - ubierz się odpowiednio, zabierz ze soba coś do jedzenia i latarkę i wychodź na szlak raniutko, żebyś przed zmierzchem była na dole

Gość elenke_19
A mogłabyś konkretnie napisać jakie doliny polecasz, oprócz tego po słowackiej stronie ?

Gość taa niedobra pupaa
Ja zima nie bylam w Tatrach, ale doliny sa piekne, pewnie zima da sie tylko tam, bo w gore to pewnie nie bardzo... Jest jedna obok drugiej, najwieksze sa Chocholowska i Koscieliska. Latem dojscie z jednego konca na drugi Koscieliskiej to byly chyba dwie godziny konkretnego marszu

Gość elenk_19
No ale chyba nie masz na mysli ze caly pobyt to tylko jedno (bynajmniej w Twojej glowie) :p, ja czekam na ciekawe i konkretne propoozycje :)

Gość elenke_19
A czy zimą polecacie przejście Chocholowska i Koscieliska? Wogóle jest to mozliwe, nigdy nie bylam w tamtych okolicach zimowa porą. A jak jest z wyporzyczaniem sprzetu narciarskiego, biorac na 2-3 dni dostajemy go do domu? czy musimy zdawac?

Gość ja czesto jezdze w gory
ale ani nie po to by jezdzic na nartach, bo nie jezdze. Ani tez po to by zwiedzac - bo nie lubie. W gory jezdze i laze po gorach :D Od bladego switu do ciemnej nocy nieraz ;) Nie wiem jak sie mozna pytac co robic w gorach ;) Balwana mozna ulepic :P

jak wrócę do domu, to zerkne na mapę, podam Ci konkretne szlaki, bo w pracy nie mam mozliwości tylko daj ten temat gdzieś do góry popołudniu

z Chochołowskiej jest dość ostre podejście na Kościeliską, nie radzilabym (chyba, że masz kijki i raki, albo raczki przynajmniej i jakies doświadczenie zimowe, ale nie masz, więc j.w.) z górek z widokiem to można wejśc na Rusinowa Polanę, ładny widok na Tatry Słowackie, dobry dojazd (do Moka i od razu w prawo w las idzie szlak) kiedys widzialam na Rusinowej ślady nart, ludzie tam zjeżdżają, tylko wyciągu nie ma, trzeba wnieść narty samemu zejśc można do Drogi Balcera, przez niebrzydki kościółek, w którym swego czasu był nasz papa - tylko potem nie ma co ze sobą zrobić na tej drodze (trzeba łapać okazję albo piechota na dół - bardzo daleko :( )

Gość elenke_19
Ewa, 33 Pytalam o szlaki, ktorymi mozna przejsc zimowa pora w Wiśle, oraz o jakies inne atrakcje, kktore godne sa uwagi :)

Gość ewelaszek
U mnie już tradycją stały się wyjazdy jesienią w góry - do Zakopanego. Plan jest taki, że co rok odwiedzam ośrodek Geovita w Zakopanym. Dlaczego tam ? Bo w hotelu jest sauna, bilard, smaczne jedzenie, nie daleko do fajnych szlaków turystycznych, i dodatkowo aqua park, także aktywny wypoczynek bez nudy gwarantowany :)

Gość Pozdrawiam www.start.zakopane.
Ja z kolei zapraszam Państwa do Ośrodka Wypoczynkowego Start w Zakopanym. Po za fantastycznymi widokami, doskonałą bazą wypadową na szlaki wycieczkowe, narciarskie i spacerowe mamy również do zaoferowania restauracje, drink bar, salę konferencyjną, salę tenisa stołowego, narciarnie oraz parking. Organizujemy także imprezy okolicznościowe : Święta Bożego Narodzenia, sylwester lub ferie. zapraszamy zarówno klientów indywidualnych jak i zorganizowane grupy.

Gość askakaskabaska
Mój pomysł to wyjazd do www.apartamenty-zakopane.net.pl Zakopane to naprawdę fajne miejsce w którym można wypocząć.

Gość alrianda

ooo Bieszczady, piekne góry

Gość gość

Ja polecam wam Wisłę. Miejscowość ta jest położona w bardzo malowniczej okolicy. Zajrzyjcie na stronę apartamenty-wisla.com.pl Tam możecie wynająć apartamenty, które znajdują się zaraz obok głównego deptaka w mieście. Jest to dobra lokalizacja dla każdego turysty.