Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta jedyna magdalena.

jestem piekna dziewczyna? 1-10

Polecane posty

mam 18lat. Http://www.voila.pl/393/q7k9s/?1

Gość grafina
Kto ci to robi dziewczyno? Nie sadze byś to była ty

Gość iooiuo
3

jestem ja. I pytam.

Gość grafina
a no to jak ty to 6

Gość spragniona jola
z twarzy na 8, a figurę słabo widać

jak na 18stke to jestes troche zmarnowana...za duzo tapety, wlosy zniszczone farba...chociaz ja w wieku 18 lkat tez taka bylam, szalenstwo osmetykow-zabawa w doroslosc, a dzis 8 lat pozniej wygladam mlodziej niz wtedy.

no ale ogolnie mi chodzi o to czy moja uroda sie Wam podoba

źle nie jest ale niewiele widać na tym zdjęciu. zrób zdjęcie przodem i bokiem do aparatu i nie pod jakimś dziwnym kontem

Gość uyek7wi6
5/10

PLATFORMA DALEJ KRECI LODY !!!! Coraz więcej dowodów wskazujących, że w Wałbrzychu kupowano głosy na kandydata na radnego PO. "Gazeta Wyborcza" pisze, że od 10 grudnia prokuratura bada sprawę korupcji wyborczej w Wałbrzychu. Świadkowie zeznają, że w wyborach samorządowych kupowano głosy na kandydatów PO. Jeden z nich przyznaje, że na zlecenie kupował głosy na kandydata PO do rady miasta. Za dwa tysiące złotych miał kupić około 200 głosów w obu turach. Jego wersję wydarzeń potwierdza nagranie rozmowy z kandydatem PO, do którego dotarła Gazeta Wyborcza. Mężczyźni spekulują o ewentualnych efektach powyborczego skandalu. Świadek zeznaje, że kandydat PO w zamian za kupowanie głosów miał załatwić mu pracę. Jego pośredniczce obiecał umorzyć długi za mieszkanie. Stenogramy z nagranej rozmowy zamieszcza dzisiejsza "Gazeta Wyborcza". Zgoda buduje :) Żeby żyło się lepiej :) http://markd.pl/afery-po/ przybyłem... zobaczyłem... obiecałem... :D :D :D W każdej polskiej ambasadzie będzie wisiał portret prezydenta Bronisława Komorowskiego. Zwyczaj zniesiony w 1971 r. przez Edwarda Gierka przywrócił minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski. Pan Komorowski: "Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do głównej rzeki i do Bałtyku :D W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni i obyci z żywiołem :D rudy bronek gradem - apetyt rośnie w miarę jedzenia :D

piękną to niewiem... za dużo tapety i nie widać, ale pustą napewno skoro zadajesz takie pytanie dziecinne na forum i swoje zdjęcie wystawiasz

Gość czasuuprzykaczyk
Toż to dziunia :P

up

ta jedyna magdalena.- masz 18 lat tak? a szczerze wyglądasz dużo starzej i to piszę całkiem poważnie. Po co Ci tyle tej tapety? oszpecasz się

Gość j7jjy
sama tapeta

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
czy wy jesteście normalni? po kiego choooja dajecie tu zdjęcia. wczoraj juz byla niezła akcja z fotami z kafe gdzie poprzerabiane z penisami i gejami trafiło na demoty. jebnijcie sie w leb! czy wasza prywatnosc nic dla was nie znaczy>

Gość Geminicrem's
Po 1-sze nie ta jedyna :)

Mortadellla -> ok. nie będę się biczował :P autorko -> nie noś tapety tylko co najwyżej delikatny makijaż bo taka tapeta zakrywa twoje naturalne piękno