Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta jedyna magdalena.

jestem piekna dziewczyna? 1-10

Polecane posty

Gość walduś spod żeszowa
ło takich są miliony jak ty się sama poznajesz na ulicy to ja w zadziwienie wchodzę:D

autorko wyglądasz sztucznie bezimienna1985 -> tak rozgryzłaś mnie mam podobne problemy co ten facet, choć w sumie nie było tutaj co rozgryzać :]

przyznaje ze ktoś ma taki problem jak ja. :) ja piszę tylko pod jednym nickiem a po drugie po co miałbym zmieniać nick?

Gość werbla04
uroda to pojęcie względne jednym się podobasz a jednym nie stawiam na naturalność młodość ma swoje plusy jednak można to zmarnować na własne życzenie stosując solarium zbyt mocne podkłady moda na ten rok to porcelanowa gładka twarz i piękne białe zęby postaraj się unikać solarium i słońca nie farbować włosów i stawiać na pielęgnację ciała zachowasz młodość regularnych rysów twarzy nie masz niestety jesteś przeciętną nastolatką moja ocena 6

po to aby być bardziej anonimowym, ponieważ ten nick już jest ogólnie znany na kafe. Macie ten sam styl pisania i ten sam problem... no to wynika z tego jedno- jesteś the man :)

bezimienna1985 -> tylko po co by mi była ta anonimowość? ;] więcej dziewczyn bym "złapał" na ten nick :P to nie ja to ktoś inny ;)