Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowany ;

Moja laska pracuję w myjni samochodowej

Polecane posty

Gość zdenerwowany ;

Jestem zazdrosny nie wiem jak jej przegadać żeby tam nie pracowała Myjnia ta promuje się jedynie na tym że obsługują tylko dziewczyny.. więc wiadomo że przyciąga facetów drażni mnie myśl że ktoś się tam na nią gapi ona jest ładna dostaje napiwki.... co wy o tym sądzicie? czy to właściwe miejsce??

Gość hmm_macho
I podjedzie jakis przystojaniak z dobrym bajerem, jakąs fajną furką, zagada z nią o głupotach, pośmieją sie, pogadają, popodrywa ją i da sie skusic na kawe..... I od tego sie zacznie, i adio, mistrzu.

Gość karolisia8555555555
a moj narzeczony pracuuje jako selekcjoner w klubie!!!!! powinnam sie powiesic?

Gość karolisia8555555555
w kazdej pracy moze ja ktos poderwac, doslownie w kazdej wiec wyluzuj i sie nie denerwuj

Gość hmm_macho
jasne, ale po co kusic los ?

Gość zdenerwowany ;
I ty nie jesteś zazdrosna? jak codziennie ma inne przed oczami? Tam akurat ma większe pole Bo przecież wiadomo że faceci jadą sobie pooglądać

Gość zdenerwowany ;
przecież to oczywiste

Gość karolisia8555555555
jestem ale co mam zrobic... niedlugo bierzemy slub wiec musi jakos dorabiac, cale szczescie jest to klub w naszym miescie , duzo znajomych ale ja wiem ze on mnie kocha ostatnio kolezanka mi powiedziala ze uslyszala przypadkiem jak jakas laska go zaczepia a on do niej mowi zeby sobie poszla i dala mu spokoj

Gość hmm_macho
hehehe, bo pewnie jakis znajomy patrzył :] Facet to typ zdobywcy. Dlaczego laski nie przeleciec skoro sama sie o to prosi? hehe powodzenia :) A tam pewnie fajne suczki przychodza.

Gość karolisia8555555555
mnie wlasnie wkurza takie ludzkie gadanie ze napewno mnie tak zdarza ze to ze tamto... takie kurwa ludzkie gadanie... a mowia to przewaznie ludzie ktrorzy go wcale nie znaja.... bo jak go ktos zna to wie jaki to czlowiek

Gość karolisia8555555555
ja znam swoja wartosc i ni jestem typem szarej myszy uwierz mi... takze ze laski to mi nawet do piet nie dorastaja, zreszta moj facet nie jest typem tzw ruchacza

Gość karolisia8555555555
przeszlam juz nad tym do porzadku dziennego , czasami tak pojade tez sie pobawic ale nie sledze go , nie pilnuje nie jestem tak zawsze gdy on akurat pracuje

Gość zdenerwowany ;
to cos w stylu alfonsa który selekcjonuje swe kurwy wiesz ile mu się przewija sztuk codziennie? myślisz że on się nie ogląda za laskami? Ja z nią chyba skończę nie jestem rogaczem

Gość zdenerwowany ;
nie o to się rozchodzi myślisz że kiedyś nie pęknie? on ma laski na pęczki A wiesz że lasie lubią podwalać się do ochrony selekcjonerow barmanów bo chcą mieć znajomosci pomyśl nad tym stąpasz po cienkim lodzie

Gość karolisia8555555555
e tam glupoty gadasz, praca jak kazda inna, a jakby byl ginekologiem????? to dopiero byloby straszne!!!!!!hehehe smieszy mnie wlasnie takie ludzkie podejscie a ty sie tam nie denerwuj jak cie zdradzi to sie okaze jaka z nij byla dziewczyna, poczekaj troche , wlasnie dobrze ze pracuje w takiej myjni ma okazje sprawdzuic sie buie i swoje uczucie ja akurat pracuje w salonie bmw i tez mnie faceci podrywaja.. i co z tego? ja mam ich w dupie

Gość karolisia8555555555
ufam mu wiem i tyle, czasami sie wkurzam ale uwierz mi ze tam nie ma nawet w czym wybrac, jak sie mam u boku tego czego sie chce, jest sie szczesliwym to sie nie szuka a jak sie szuka to i w sklepie sie znajdzie, wszedzie

Gość karolisia8555555555
zazdrosny chlowiek zawsze znjadzie jakis powod zycie jest za krotkie zeby sie tym tak denerwowac... jak peknie to jego strata na jego miejsce zawsze sie ktos znajdzie

Gość zdenerwowany ;
karolino ale postaw się na mym miejscu jak jadę po nią to widze że sami faceci tam chodzą ślinią się a te się wyginają ehh

Gość karolisia8555555555
no to skoro tak bardzo ci to przeszkadza to powiedz jej ze ci sie to nie podoba i tyle...i zeby poszukala innej pracy mnie tez wkurza praca mojego bo nie lubie spac sama ale do wesela ma tak pracowac bo dobrze placa

Gość karolisia8555555555
zdenerwowany jestres facetem czy kobieta bo widze ze zalozyles 2 tematy jako facet i jako kobieta robisz jakis wywiad na temat zazdrosci w zwiazkach?