Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BabyBooom

Coś ze mną nie tak ?!

Polecane posty

Cześć Dziewczyny. Znowu mam pytanie. Mam strasznie nieregularne miesiączki ( czasami nie mam i 3 miesiące). Ostatnio miałam 15-18 listopad i współżyłam 2 grudnia. Do tej pory nie mam miesiączki. Czy jest możliwe, żebym była w ciąży? Dodam jeszcze, że zrobiłam już 2 testy i wyszły negatywne. :(

Gość ajlin
szansa zawsze jest :P ale jak testy negatywne to raczej nie... jak chcesz mieć pewność to zrób bete

A czemu każda z Was poleca tą Betę ? Co w tym teście jest takiego, że warto go zrobić a nie każdy inny test?

miałam identycznie :P ostani okres był 07.02 potem robiłam w marcu, kwietniu i maju testy i wyszły negatywne dopiero czerwcowy wyszedł pozytywny więc gdyby nie beta to dopiero w połowie ciąży bym o niej wiedziała :D:D:D (testy kwiecień-czerwiec robiłam z ciekawości kiedy pozytywne wyjdą)

biegiem do ginekologa!! niech zleci ci badania hormonalne. skoro nie jesteś w ciązy to nie jest normalne, że tyle czasu nie masz okresu. jak powiedziałam swojemu lekarzowi, ze ostatnio na okres czekałam prawie 70 dni to złapał się za głowę i powiedział, że normalny cykl to max 35 dni, no i wysłał mnie na badania

Gość nie robisz
go z moczu tylko z krwi w laboratorium.Jest dokładniejszy i ten wynik jest pewny w przeciwieństwie do testów sikanych.

To ja mam iść teraz do szpitala i poprosić, żeby zrobili mi test ? Do ginekologa dopiero na 12 się umówiłam :( ale jak jestem w ciąży to chciałabym wiedzieć i trochę zmienić tryb życia :(

Gość nie robisz
W przychodni też chyba robią ale pewna nie jestem.Za to sie płaci oczywiście ale drogie nie jest

Dzięki Dziewczyny ! :) A czy oznaką ciąży może być ból pleców, i taki dziwny śluz ( biały i ma nieprzyjemny zapach ) ? Piersi mnie bolą, ale tak jak zazwyczaj przed okresem.

Gość nie robisz
nieprzyjemny zapach prędzej o infekcji będzie świadczył.