Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justka246

celulit w ciazy

Polecane posty

Czesc dziewczyny. Jestem w 4 miesiacu ciazy i widze na udach jak z tygodnia na tydzien mam wiecej celulitu. Czy mozna sie tego jakos zdrowo pozbyc? Pic wode, cwiczyc i sie masowac? Jak tak to ile, jak czesto i w jaki sposob? Dziekuje

Gość nooooobn
no niestety to urok bycia w ciąży. To sprawa przede wszystkim hormonów, - więc generalnie niewiele mozesz zrobic- Fakt, dobrze sie odzywiaj, nie tylko ze wzgledu na dziecko, pij wode, zrezygnuj ze słodyczy- to moze potem szybciej wrocisz do formy. Ale nie ma co sie łudzic ze ciąza nie zostawi śladu.przykre, ale prawdziwe. cos za cos

Gość xxx...nnn...xxx
poczekaj az wyjda rozstepy... to dopiero masakra...

Gość nooooobn
a najgorszy jest brzuch- i niestety nie wazne ze przed ciążą był piekny i płaski- potem nawet jak schudniesz to skóra zostanie- no chyba ze jestes szczesciara której to akurat sie nie zdarzy- choc ja osobiscie nie znam:)

Gość gfhhjfdj
Ja jestem w połowie 9 miesiąca i to dopiero jest rzeź ;D Niby przytyłam tylko 7 kg, z tego misiątko waży ponad 3, łożysko prawie 2 no i wody też sporo ;D Ciało bardzo się zmienia, rozstępy mi wyskoczyły dopiero jakieś 2 tyg temu, ale takie wieeeelkie fioletowe, jakbym miała pęknąć ;D Ale się nie przejmuję specjalnie. Mi to nie przeszkadza, mojemu skarbowi też nie to po co się spinać ;D

Oj Boze nie straszcie!!!! Pierwsze dziecko i nie wiem czego sie moge spodziewac ale z tego co czytam to niczego dobrego ;-) Pozdrawiam

Gość też zaciążona
tragedia jak was czytam, mnie pewnie spotkają wszystkie te nieszczęścia, znam natomiast dziewczyny, które nie miały cellulitu, rozstępów a po ciąży nawet schudły i brzucha nie mają - jakie to niesprawiedliwe:(