Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnaca słonca i lenistwa

prosze niech ktos mi pomoze i da namiary na lekarza co zrobi cc na zyczenie,

Polecane posty

Prosze tu o nie przekonywanie mnie o n, moze ktos zna lekarza co by mi pomogł i zrobił, damian i iartos odpada, warszawa i okolice. dzieki

Gość nie wiem to sie pytam....
a wez spierdalaj i sama sobie szukaj leniwa małpo..nick swiadczy o tobie az za dobrze.....

moze ktos wie . gdzie moge dac koperte pod stołem.

Gość SzaraMyszka2011
A prywatnie rodzić nie możesz, tam masz cesarke na zyczenie?

zapłać cesarkę 3,600 :) a potem mecz się dniami,tygodniami z raną :D ja dopiero 9 miesiecy po cc przestałam czuć dyskomfort,jestem 14 miesięcy po cesarce i mam bardzo wrażliwe miejsce cięcia,a bardzo ładnie się goiło :) najlepszy jest cewnik który się nosi w ręce z moczem i spaceruje po korytarzu bo położne karzą rozchodzić się :D albo połozna obok prysznica w szpitalu pilnująca by kobieta po cesarce nie zemdlała :)

Gość do saleminki
saleminka, ja też cesarki nie wspominam najlepiej :( Pisalaś, że rana jeszcze Cię boli, no mnie neistety też. Najbardziej po bokach (chociaż ja miałam ropę w ranie i leżałam 10 dni na izolacji i długo się nie goiła), ale czasami jak mnie któryś z dzieci kopnie w brzuch przy zabawie czy przebieraniu to aż mam gwiazdki przed oczami. Długo też miałam okolicę rany znieczuloną, w ogóle nie czułam jak dotykałam ale niestety bolało jak cholera.