Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adiare

PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH MĘŻCZYZN...

Polecane posty

Gość adiare

Facet ma dwie kobiety do wyboru, jedna młoda, atrakcyja i bardzo seksowna z którą seks jest dla niego wręcz niesamowity, jednak jest ona wybredna i bardzo złóżoną osobowość, dlatego często dochodzi do konfliktów i nieporozumień. Druga kobieta nieco mniej atrakcyjna, ale straszna klapa w łóżku, za to jest bardzo pracowita miła i pomocna. KTórą z nich wybierze jako swoją partnerkę??

Gość jestem kobieta.......
spadaj geju

Gość paparapppa
druga zostanie jego żoną ale pierwsza będzie jego kochanką

ja bym wybrał pierwszą, i zrobił jej kilka porządnych orgazmów. Zmieniłaby się w najmilszą kobietę na świecie, Sprawdzone und potwierdzone.

Gość adiare
dziekuje za odpowiedzi, poprostu chciałam nieco przyblizyć wam moja sytuacje, pierwsza kobieta jest piekna i cudowna w lozku natomiast ma pewne wady z którymi czasami ciężko wytrzymać, druga jest materiałem na żonę ale jest beznadziejna i wogole nie obczajona w sprawach seksu. to mówicie że pierwszą tak?:) odpowiadajcie dalej...

Gość chcesz opinii kogos doswiadczo
nego to prosze pobawi sie z pierwsza, dopoki nie znajdzie takiej, ktora mu w lozku odpowiada a jednoczesnie nie jet idiotka w zyciu codziennym wtedy ta pierwsza zacznie kombinowac i starac sie zachowywac jak zauwazy co sie szykuje, tyle, ze bedzie na straconej pozycji, bo z "nowym towarem" nie bedize miala zadnych szans wroc kiedys i powiedz w ilu % sie sprawdzilo

Gość przemek7652
huja prawda . jak ktos jest zlosliwy i lubi konflikty to taki juz zostanie . orgazmy sa dobre na krótki czas a pozniej co ? sam jestem w takiej sytuacji ze kocham i tesknie za taka osoba zlosliwa choc mam do wyboru mniej urodziwa a bardzoej pracowita mniej konfliktowa i ulozona

Gość przemek7652
tylkoz e mam juz latiej bo moja byla ta zlosliwa i konfliktowa ma juz chlopaka

Gość przemek7652
wiec jak jest mlody i niedoswiadczony to wybierze ta pierwsza mloda i sexowna ajak juz wie troche o zyciu i szuka stabilizacji to bedzie wolal ta druga

Gość adiare
A jeżeli ta pierwsza postanowi poprawe i bedzie starała sie byc lepsza.... poprostu boje sie ze jakas szara mycha mnie znokałtuje :(

Gość przemek7652
poprawe na krotki czas i pozniej znowu lipa . jak ma troche rozumu to wybierze ta druga

skad wiedzialem, ze to ta peirwsza zalozyla temat... :D nad zwiazkiem sie pracuje caly czas nagla zmiana nic nie pomoze, z tego juz wzgledu, ze wszystko co nowe jest atrakcyjniejsze nawet jak seks nie bedzie taki dograny, to bedzie lepszy, bo z kims nowym a nagle zapewnienia po x czasu, ze bedzie lepiej, to jak cudy tuska - nikt w nie nie uwierzy, zwlaszcza jak ma sie fajny seks z kims innym i latwiejszym w zyciu

Raczej wiadomo jak zachowa sie facet...Za to jakby zachowała sie kobieta mając do wybotu dwóch facetów przypaminających cechami te kobiety z pierwszego wpisu...? Typuje , że kobiety jednakk po rzemyśleniu i przetestowaniu wybiorą na męża ciape:P

chyba jak zachowa sie twoj facet :D bo ludzie rozni sa, jeden wybierze peirwsza, inny druga z pierwsza na boku, jeszcze inny najpierw pierwsza, potem druga :D

o czym ty tutaj myr... pracowac nad czyms!? skad ty sie urwales? :D