Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany gosc

Ale dzisiaj widziałem kobietę

Polecane posty

Gość taka co wie niestety
jak tylko bede w stanie to pomoge ci w znalezieniu....... i w zapoznaniu takiej dziewczyny. A mnie nie zaluj bo nie warto i nie badz ze mna z litosci bo to najgorsza rzecz i swiadomosc tego ze Lepszy wrobel w garci niz golab na dachu ... Pomoge i odejde nawet tego nie zauwazysz

Ty zaciążona nie masz prawa głosu niech cie mężulek opatuli opieką jak taka miss z ciebie a nie się żali na cafe że się porodu boi hahahahaha to mogłaś nie dawać ale skąd tego to się nie balaś!!! a teraz panika bo ona rodzic nie potrafi!!!

Ty rudy Ryzu :D Ja przynajmiej jestem zonata od 3 lat a Ty kurwa siedzisz na tym topiku i sie zalisz ' jaka Ja piekna kobiete wiedzialem' Mozesz jedynie pomarzyc O takiej. Skoro masz juz kobiete to zajmij sie Nia. a tamto napisalam u Ciebie na topiku to w zartach widocznie jestes juz na tyle rudy i chory ze bierzesz wszystko do siebie. ZEGNAM PANA RUDEGO :)

A co do porodu to kazda sie Boi wiec w czym problem widzisz gdy sie zapytalam o takie cos. Naprawde masz ze soba trudne zycie wspolczuje DZIEWCZYNIE .

żonka widać że ostra suka z ciebie ale fajna fajna czarnulka czarne są najlepsze jak diably

Zdesperowana Domowa Żona -- Napisalam w zartach u Niego na topiku ze to Ja bylam ta kobieta a ten kretyn przeszedl na Mój i zaczal wyzywac. Ze ja sie porodu boje ;)

Napisałaś ciężarna istoto że ta kobieta pasuje do opisu bo tak wyglądasz a zaraz potem piszesz że zbliża ci się poród i jest wielkie wow Jesteś blada jak twoja dupa

Jego slowa bo tak sie chlopak ze stresowal Moim postem. 03.01.2011] 16:51 [zgłoś do usunięcia]zdezorientowany gosc Może poprostu na przyszłość się nie puszczać? Aha i nie pisz na moim topiku że jesteś nieziemsko piękna bo sie kompromitujesz przecież jestes w ciazy więc jak możesz być niesamowicie zgrabna? Idż się k**wa nażryj napełnij swój gruby bęben i zamknij ryj nawet jeśli byłaś seksi to już nie będziesz dziura jak studnia obwiśniesz.

Brak szacunku do kobiet taki Jak Ty facet powinien Gnic w pudle . A po drugie nie napisalam ze jestem ' ZGRABNA' Czytaj ze zrozumiem. Napisalam tylko ze ten opis Kobiety jest Podobny do Mojego . Kretynie.

Idź i posmaruj się oliwką brzuch bo potem będą rozstępy

zdezorientowany gosc - Za to Ty kurwa nigdy Ojcem nie zostaniesz :) a roztepy to Moja sprawa.

Gość rokkk
Do Autora: A mógłbyś nieco bardziej szczegółowo opisać jak wyglądała? :)