Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany gosc

Ale dzisiaj widziałem kobietę

Polecane posty

aż mnie wmurowało była prze śliczna ja pierniczę no skąd sie biorą takie laski wyglądała mega ślicznotka w prawdzie mam już kobietę ale ta to normalny ideał na rękach bym ją nosił i z domu nie wypuszczał takiej śliczności Wszyscy wzrok skupili na niej nic dziwnego aż rozpraszała Długie ciemne włosy śliczne oczy chyba niebieskie buźka jak marzenie idealna zgrabny nosek słodkie usta i ten uśmiech a jaka zgrabna niesamowita figura obłędnie seksowna nie wie kiedy ostatni raz tak zachwyciłem się kobietą to było coś niezwykłego każdy by chyba wymiękał przy takiej kobiecie ona to musi mieć życie każdy facet pewnie je jej z ręki ciągle o niej myśle chodź widziałem ją chwilę

Gość Loving you moro
Twoja kobieta też pewnie znajdzie sobie wkrótce inny obiekt zainteresowania:) I tego jej życzę:)

Gość aha i achhhhh
Są takie laski. Ale czasem czar pryska, jak laska otworzy usta :D Nie chcialabym faceta, który leci tylko na wyglad. :o

Gość podziel sie z nami
gdzie taka spotkales???????????

Gość o ranyyyyyyy ';)
a jak byla ubrana ta mala?

Gość oleczka z Tomaszowa
ha ha ha ja bys nosil na rekah bo jest sliczna a o twoja pania nie warto sie starac no bo po co? Jest o wiele brzydsza i nikt nie zwraca na nia takiej uwagi jak na tamta. Ale te chlopy to chamy

Gość i oczywiście bardzo
zazdraszczamy twojej kobiecie takiego mencizny jak ty:P

Gość to najlepszym lll[[
pomodl sie o taka moze twje modly bea wysluchane

Gość Kamila XXX
Ale szczesciara z Twojej kobitki ze ma takiego gacha jak Ty :D

Gość no tak nie to co twoja kobiet.
no tak nie to co twoja kobieta. Wyglada nie za ciekawie. Nijak sie ma do idealu. Nikt na niej nie skupia uwagi. Ma sredniej dlugosci wlosy . oczy male i pewnie nie pamietasz jakiego koloru , facjata beznadziejna az strasz pokazac sie z nia gdziekolwiek ma duzy nochal, waskie usta, lepiej jak sie nie usmiecha, jej cialo wyglada okropnie jest gruba jak swinia.

Gość Kamila XXX
Czy Wenus chociaz omiotla Cie spojrzeniem ? :D

Gość no tak nie to co twoja kobiet.
glupie pytanie Riczard Alpert. Po tym opisie mozna stwierdzic tyko jedno TAK bez chwili wahania z taka BOGINIA idealem

Gość sajonarrrrrra
Kamila XXX "Czy Wenus chociaz omiotla Cie spojrzeniem ?" KJamilko jeszcze pytasz? Omiotla go gdy polozyl sie na kaluzy zeby mogla przejsc spokojnie po nim nie brudzac swoich cudownych malych zgrabnych stopek

Gość Kamila XXX
Sajonarrra :D:D:D

Gość break dancequinn
a zroilo ci sie mokro w slipeczkach

Miała taką sukienkę... nie wiem chyba wełnianą czy jaką. Niebieską. I takie buty ładne na metalowym obcasie. w mięsnym ją widziałem, kupywała baleron.

Gość BANDA PALANTÓWQ:;;;
Faceci to skończeni idioci . W mojej pracy ja poprostu nie mogę żyć pożerają mnie wzrokiem gadki że rozpraszam innych że wyglądam jak modeleczka a co drugi obrączka na palcu Żalosne

Gość break dancequinn
a czym placila karta czy gotowka? A jaki miala numer buta tez widziales?

miała małe zgrabne nózki. Nie wiem jaki był nr buta. Placiła gotowką. Miała taki ładny pomarańczowy szalik i usta pomalowane na czerwono... no taka ładna,że ojej... szkoda ze mnie na taką nie stac:/ jestem ruuudy! Nawet na mnie nie spojrzała. Kocham moją dziewczynę ale w tej ze sklepu też sie chyba zakochałem. Była duzo mlodsza ode mnie... bo ja mam ponad 30. a ona chyba miała z 16. Gora 18 lat.

Parszywy podszyw mijałem ją poprostu na ulicy Kozaki kurtka zwyczajne ale na niej to wyglądało jak milion dolarów Marzenie poprostu to niespotykane żeby swoją urodą powalać poprostu zawracać w głowie każdemu napotkanemu Ona nie ma sobie równych taki mi się wydaje bo przecież jest wiele ładnych ale to byl szał

Gość Kamila XXX
Miales szczescie ze tym metalowym obcasem nie wcelowala Ci w oko jak po Tobie przelazila w tej kaluzy :P

Gość taka co wie niestety
przykro mi kochanie ze nie mozesz miec takiej kobiety jak ona ,uwierz mi bardzo nad tym ubolewam ,wiesz ze cie tak bardzo kocham i pragne twojego szczescia. Nie moge zyc ze swiadomoscia ze masz mnie za nic ii wstydzisz sie mnie. Przy tobie czuje sie do niczego. Wiem ze taka kiwnela by paluszkiem a ty bylbys jej w sekunde. Przykre ale prwdziwie. Nie potrafie tak dluzej ,widzisz wiem wiecej niz ci sie wydaje. PA Marzenia sie spelniaja jak bardzo tego pragniemy ...

dobra... przyznaję- to były podszywy. Autor gdzieś się zmył to go trochę zastąpiłam:D Jego wypowiedź była tylko 1. Reszta to JA.Hehehehehehe:P:P:P

No dobrze że się przyznałeś.. A co do mojej kobiety to jest ładna Ale dupy nie urywa

Gość taka co wie niestety
nie sciemniaj to prawda, znajdz sobie taka. Postaraj sie i uwierz w siebie bo zaslugujesz na taki ideal. Umiesz zdobywac, mnie nie musiales ale dla takich dziewczyn jak ona warto sie troche pomeczyc bo pozniej bedziesz szczesliwy

a Ty idz do swojej ' kochanej dziewczyny' bo wspólczuje jej skoro masz Ja a na topiku piszesz o Innej Twoje zaufanie nie zna granic . Gnij.

aha i nie dziwie sie ze jestes RUDY :) kto na ryzego spojrzy hahaha :) pozdro wiec sie lepiej odpierol brzydalu rudawy;)