Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lklklklklklklklk

Czy to jest hazard?

Polecane posty

Gość lklklklklklklklk

Mam 35 lat. Mieliśmy pod koniec grudnia spotkanie ludzi z liceum. I każdy opowiadał co robi, czym się zajmuje, czy ma rodzinę i tak dalej. Ja pochwaliłem się tym co robię, bo to nietypowe, więc myslałem że ludziom to zaimponuje ;) Gram na giełdzie. Z tego zyję. Nie wiem mam po porstu dryg. Kiedyś grałem bardziej dla zabawy, dziś na poważnie, te pieniądze które wygrywam inwestuje, trochę zawsze odkładam, bo się z tego na co dzień normalnie utrzymuję. Nie mam na razie rodziny, tylko partnerkę, więc ona nie naciska mnie żeby miec stałą pracę. Tymczasem ludzie zareagowali bardzo dziwnie, większośc traktowała mnie tak jabym był jakims cinkciarzem z bazaru, inni pytali czy nie umiem sobie znaleźć UCZCIWEJ pracy itd. Jedna kobieta nawet powiedziała, że jestem hazardzistą. Nie wiem co myslicie o takich ludziach jak ja? Nie mozna w ten sposób zarabiać ucziciwei pieniedzy? Pytam, bo może tak otwarcie na przyszłośc nie powienienem o tym mówić. Co o tym sądzicie?

Gość kjdsiofsifs
można to i nazwać pracą(są ludzie którzy tak pracują), ale skąd wiesz że łatwo będzie Ci z tego zrezygnować? jeśli będziesz musiał znaleść cos bardziej stałego? moze sie okazać że za bardzo Cie adrenalina uzależniła. (to w pewnym sensie jest hazard - obrót gotówki)

Gość e tam hazard
tyle ludzi tak pracuje. adrenalina? jak myjesz okna na wysokości to tez ją masz i jak jeździsz samochodem w rajdach? To to też nazwiesz hazardem? hazard to jest zupełnie co innego, ludzie trwonią pieniądze, na niczym im nie zależy tylko na grze itd.

Gość fjfjsfj
jesli robisz analize rynku to to nie jest hazard, jesli kupujesz tak na oko ze pewnie pojdzie w gore to to jest hazard. A co do ludzi to bym sie tym nie przejmowal bo oni zawsze tak reaguja jak ktos ma nietypowy sposob zarobku, tzn nie tyra za 5 zl na etacie.

Gość no bo jesteś cinkciarzem
:p

Gość zazdrość
Zawsze znajdziesz kogos kto Ci będzie zazdrościł, jak jeszcze przyjedziesz dobrym samochodem, a tam te matki polki z rdzin wielodzietnych cie zobaczą, masz młoda fajna dziewczynę, to nie ważne co by robił będą twierdziły że nieuczciwie się dorobiłeś kasy Polecam przeczytaj http://bit.ly/fUqH0c jak koleś opisuje takie sytuacje właśnie. To zazdrośc i wyładowywanie frustracji i nie ma to związku z tym co robisz i dla kogo pracujesz.